HomeHL-CultureΜπρένταν Φρέιζερ: Επιστρέφει με ρόλο σε κωμωδία μετά το Όσκαρ του

Μπρένταν Φρέιζερ: Επιστρέφει με ρόλο σε κωμωδία μετά το Όσκαρ του

Το νέο πρότζεκτ του σταρ εξερευνά τη μοναξιά στο Τόκιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μπρένταν Φρέιζερ, του οποίου η θριαμβευτική επιστροφή στο Χόλιγουντ σημαδεύτηκε από τη βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεία του στην ταινία «The Whale», έχει τώρα έναν νέο πρότζεκτ.

Ο ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει στην κωμωδία στην επερχόμενη ταινία «Rental Family». Η ταινία διεισδύει στον κόσμο της μοναξιάς και της αυτογνωσίας στο Τόκιο, όπου ο χαρακτήρας του Φρέιζερ βρίσκεται βυθισμένος σε μια μοναδική και αντισυμβατική δουλειά. Συγκεκριμένα, εξερευνά την έννοια των οικογενειών ενοικίασης, ένα φαινόμενο που ξεκίνησε από την Ιαπωνία της δεκαετίας του 1990. Μοναχικά άτομα προσλαμβάνουν ηθοποιούς για να υποδυθούν αγαπημένα πρόσωπα της πραγματικής τους ζωής, γεγονός που οδηγεί σε απροσδόκητες συνδέσεις και ανακαλύψεις.

Το «Rental Family» σκηνοθετεί η Γιαπωνέζα σκηνοθέτιδα Hikari, η οποία μεταξύ είχε αναλάβει τρία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Beef».

Η αξιοσημείωτη επιστροφή του Μπρένταν Φρέιζερ στην κινηματογραφική βιομηχανία έγινε με την ερμηνεία του στην ταινία «Η φάλαινα», για την οποία κέρδισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση