HomeHL-GreeceΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Πολάκη – Αναγνωστοπούλου λίγο πριν τη συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Πολάκη – Αναγνωστοπούλου λίγο πριν τη συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου

Η αφορμή και οι απαντήσεις μέσω social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Σία Αναγνωστοπούλου, λίγο πριν την σημερινή συνεδρίαση της ομάδα της Αχτσιόγλου «6+6», για τις επόμενες κινήσεις της.

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του απάντησε στα όσα είπε προ ημερών η Σία Αναγνωστοπούλου σε τηλεοπτική εκπομπή. Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί η ίδια να αναλάβει θέση συντονιστή στο κόμμα ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνοδεύεται από δημοσιεύματα με δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου σε βάρος του αλλά και στα όσα είχε γράψει ο ίδιος το 2022 για το θέμα.

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σία Αναγνωστοπούλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες, (φωτο 1-2)

1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι «δεν κάνω για επιτελικές θέσεις».

Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκάγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)

2) ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».

Η Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε στο μήνυμα Πολάκη γράφοντας ότι δεν πρόκειται να μπει σε μία κόντρα μαζί του.

«Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση.

Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε τόσο στον Παύλο Πολάκη, όσο και στη Σία Αναγνωστοπούλου για να διευθετηθεί το θέμα, με τον Πολάκη να φέρεται να έχει τηλεφωνήσει στη συνέχεια στην πρώην υπουργό. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση