HomeHL-TOPΚαιρός: Σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων μέχρι το βράδυ

Καιρός: Σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων μέχρι το βράδυ

Αναμένονται στην Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες το πρωί και στη Β. Ελλάδα αρνητικές θερμοκρασίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κυριακάτικη πρόγνωση καιρού για σήμερα, 19 Νοεμβρίου 2023, φέρνει διαφορετικές καιρικές συνθήκες σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με ελάχιστες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.

Σε άλλες περιοχές της χώρας, περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στη Θράκη, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά στις περισσότερες περιοχές με την πάροδο των ωρών.

Όσον αφορά τους ανέμους, θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 έως 8, με τοπικά 9 μποφόρ στο Ιόνιο και το βορειοδυτικό Αιγαίο, με βαθμιαία εξασθένιση από τα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στις ελάχιστες τιμές, με τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά να αντιμετωπίζουν παγετό (αρνητικές θερμοκρασίες) τις πρωινές ώρες.

Συγκεκριμένα, στα βόρεια η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα από 05 έως 17, και στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση