HomePost ItΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου για 17 Νοέμβρη

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου για 17 Νοέμβρη

Ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής το γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου Λάμπρο Αντωνόπουλο, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έδωσαν χθες το παρόν στην εκδήλωση μνήμης για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου.

image0

Ο γραμματέας της Οργάνωσης στη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης κατέθεσε στεφάνι, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην επέτειο, που όπως είπε συμβολίζει τους αγώνες της νεολαίας και του λαού μας για δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

«Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

image3

Για μία ποιοτική δημοκρατία. Για λιγότερες ανισότητες. Για περισσότερες ευκαιρίες στις νεότερες γενιές. Για ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία.

Η εξέγερση σηματοδότησε την «αρχή του τέλους» της χούντας των συνταγματαρχών και αναμφισβήτητα υπήρξε η πιο φωτεινή πράξη αντίστασης σε μια σκοτεινή επταετία για τον τόπο.

image1

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να αφουγκραστούμε τις αγωνίες του λαού, στο όνομα του οποίου έγινε η εξέγερση.

Η 17η Νοεμβρίου του 1973, δεν αποτελεί απλώς ένα χρονικό ορόσημο, αλλά πολύ περισσότερο ένα διαχρονικό σύμβολο διεκδικήσεων.

image4

Παραμένει σημαντικός «φάρος» ανιδιοτέλειας, αυταπάρνησης, θυσίας και αγώνα, για αξίες και ιδανικά, που συνεχίζει να μας καθοδηγεί στους σύγχρονους συλλογικούς αγώνες μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση