HomeHL-LifestyleΝικολόπουλος: Οι φαν του Καζαντζίδη είναι «Ταλιμπάν», ακόμη αντιμετωπίζω προβλήματα

Νικολόπουλος: Οι φαν του Καζαντζίδη είναι «Ταλιμπάν», ακόμη αντιμετωπίζω προβλήματα

«Άμα δείτε, στα σχόλια μου τα χώνουν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τη συνεργασία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και την κόντρα τους μίλησε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Νικολόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Μάλιστα, μιλώντας στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο Χρήστος Νικολόπουλος είπε πως ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με τους φαν του Στέλιου Καζαντζίδη.
«Δεν υπήρχε κανείς να μην αγαπάει τον Καζαντζίδη. Ήταν ο θεός του λαϊκού τραγουδιού. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ποτέ το πόσο τον αγάπησε ο κόσμος. Δεν το πίστευε, νόμιζε ότι όλοι κάτι θέλουν από αυτόν. Προσπαθούσα να τον πείσω, του έλεγα “μα δεν βλέπεις πόσο σε αγαπάει ο κόσμος;”. Είχε πάντα την καχυποψία για τους ανθρώπους. Ήταν πολύ επιφυλακτικός. Είχε πολλές πληγές παιδικές», είπε αρχικά ο Χρήστος Νικολόπουλος.
Ερωτηθείς για την κόντρα τους, ο μουσικοσυνθέτης απάντησε: «Τα έχω ξεχάσει όλα, τον έχω συγχωρήσει. Δεν τον πείραξα, αυτός με πείραξε».
Ο Χρήστος Νικολόπουλος χαρακτήρισε «Ταλιμπάν» τους φαν του Στέλιου Καζαντζίδη και συμπλήρωσε: «Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με αυτούς, πολλά. Άμα δείτε στα σχόλια μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω, σε άλλους όχι».
Χρήστος Νικολόπουλος: Κάποιοι κόλακες δημιούργησαν την παρεξήγηση
«Υπήρχαν κάποιοι κόλακες, η αυλή που λέμε, που δημιούργησαν το πρόβλημα της παρεξήγησης», δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος αναφερόμενος στην κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη.
«Επειδή μου έλειπε η φωνή του, έψαχνα κάποιον να μπορέσει να πει “καζαντζίδικα” τραγούδια και βρήκα τον Βελή. Αυτό ήταν το κακό, ότι πάω να αντικαταστήσω τον Καζαντζίδη», συμπλήρωσε.
«Δεν υπάρχει άλλος στο μέγεθος της φωνής του Καζαντζίδη. Ήταν καλός άνθρωπος, είχε κάποιες στιγμές καλές και κάποιες- που λόγω της φοβίας που είχε- αντιδρούσε λίγο διαφορετικά και τον κακοχαρακτήριζαν. Στην παρέα ήταν εξαιρετικός, στο χιούμορ… δεν μπορείτε να φανταστείτε, χορό που έκανε…», είπε ακόμη ο Χρήστος Νικολόπουλος.
lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση