HomeHL-9Ε.Π.Κ.Κρήτης: Άρση κατάσχεσης επαγγελματικού λογαριασμού από παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: Άρση κατάσχεσης επαγγελματικού λογαριασμού από παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Λύθηκε το πρόβλημα και ρυθμίστηκε το χρέος του οφειλέτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άρση κατάσχεσης επαγγελματικού λογαριασμού της Εφορίας από παραβάσεις Κ.Ο.Κ. κατάφερε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης ο πολίτης όφειλε βεβαιωμένο ποσό 350 ευρώ από παραβάσεις Κ.Ο.Κ.Μετά την παρέμβαση της Ένωσης λύθηκε το πρόβλημα και ρυθμίστηκε το χρέος του οφειλέτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης

«Με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την άρση κατάσχεσης επαγγελματικού λογαριασμού . Επί της υπόθεσης Πολίτης είχε χρέη στην Εφορία, από παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και αλλά με συσσωρευμένο και βεβαιωμένο ποσό 350 ευρώ από το έτος 2021 Η ΑΑΔΕ εξέδωσε κατασχετηρια έκθεση ζητώντας από τις Τράπεζες, να κατάσχουν εις χείρας τούς κάθε πόσο του οφειλέτη.

Ο πολίτης ενημέρωσε την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για το πρόβλημα του, και την δυσκολία του να κάνει έναρξη επαγγέλματος ως Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Με διαμεσολάβηση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης λύθηκε το πρόβλημα, ρυθμίστηκε το χρέος του οφειλέτη.κσι έτσι ελευθερώθηκε με την Άρση της κατάσχεσης, από όλες τις τράπεζες με απόφαση της ΑΑΔΕ απο 24-9-2023 Συμπερασματικά ενημερώνουμε οτι η κατάσχεση εκ μέρους της Α.ΑΔ.Ε, για όλους, αλλά ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες είναι τραγική υπόθεση, δεν μπορεί να κινηθεί τίποτα και η επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Για περισσότερη ενημέρωση στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στο τηλ 3821093306»

Διαφήμιση
Διαφήμιση