HomeHL-9Παύλος Μπαριτάκης: Δέσμευση του Υπουργού για τις αγροτικές επιδοτήσεις

Παύλος Μπαριτάκης: Δέσμευση του Υπουργού για τις αγροτικές επιδοτήσεις

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη στήριξη του Πρωτογενή Τομέα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε άκρως θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του εκλεγμένου Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη, εκπροσώπων των αγροτών και κτηνοτρόφων, αλλά και άλλων αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Ο κ. Αυγενάκης, στη διάρκεια της σύσκεψης δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει μια δίκαιη πληρωμή των αγροτών, στο τέλος του χρόνου, με διόρθωση των αδικιών που υπήρξαν κατά την πρώτη πληρωμή του 70% της αγροτικής επιδότησης.

Ο κ. Μπαριτάκης από την πλευρά του, στη διάρκεια της συζήτησης, η οποία περιστράφηκε, όχι μόνο γύρω από το θέμα των αγροτικών επιδοτήσεων, αλλά και γύρω από τα μείζονα ζητήματα του αγροτικού κόσμου, μετέφερε και εκείνος από την πλευρά του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Δήμου Βιάννου, εκφράζοντας την ανάγκη για την ουσιαστική και άμεση στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα.

a1

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Μπαριτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η σημερινή σύσκεψη, η οποία έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, απέφερε «καρπούς», αφού είχαμε τη δέσμευση του Υπουργού για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας. Ο αγώνας όμως δεν σταματά εδώ.

Στηρίζουμε τον Πρωτογενή Τομέα, ενώνοντας δυνάμεις, για να καταφέρουμε και να πετύχουμε την επίλυση προβλημάτων όπως το ζήτημα του νερού και των δεδομένων που φέρνει η νέα ΚΑΠ. Προβλήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή οδηγούν σε αδιέξοδο αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση