HomeHL-LifestyleΔήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Η γνωριμία το 2016 και ο έρωτας που καταλήγει σε γάμο

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Η γνωριμία το 2016 και ο έρωτας που καταλήγει σε γάμο

Η αναγγελία του γάμου Πέτρου Κόκκαλη – Δήμητρας Ματσούκα δημοσιεύθηκε στην αθλητική εφημερίδα «Φως»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ύστερα από επτά χρόνια, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς γνωστοποίησαν ότι παντρεύονται σύντομα.

Η είδηση για τον επερχόμενο γάμο της ηθοποιού με τον επιχειρηματία και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποιήθηκε στην αθλητική εφημερίδα «Φως».

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι:

Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Η γνωριμία του ζευγαριού

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα γνωρίσθηκαν μέσω κοινών γνωστών, το 2016. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, «χτυπήθηκαν» αμέσως από τα βέλη του έρωτα και κατάλαβαν ότι βρήκαν την απόλυτη αγάπη.

Από τότε είναι μαζί και μάλιστα, διέψευσαν και τις φήμες που είχαν αναδυθεί στην επιφάνεια πριν από χρόνια ότι είχαν χωρίσει. Πλέον, το ζευγάρι ετοιμάζεται για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής ζωής τους, τον γάμο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση