HomeHL-WorldΑγνοούμενη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο ψυγείο του συντρόφου της τυλιγμένη σε πλαστική μεμβράνη

Αγνοούμενη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο ψυγείο του συντρόφου της τυλιγμένη σε πλαστική μεμβράνη

Είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη τον περασμένο Ιούνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πτώμα μιας αγνοούμενης γυναίκας από το Τέξας βρέθηκε τυλιγμένο σε πλαστική μεμβράνη και χωμένο μέσα στο ψυγείο του συντρόφου της.

Η 35χρονη Heather Schwab είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη τον περασμένο Ιούνιο από την μητέρα της, η οποία είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεν είχε μιλήσει με την κόρη της εδώ και έναν χρόνο, επειδή εκείνη έκανε χρήση ναρκωτικών.

Η μητέρα της 35χρονης είχε εκφράσει τους φόβους της ότι ο σύντροφος της κόρης της, ο 42χρονος Chad Stevens, που ήταν βίαιος, θα μπορούσε να την έχει σκοτώσει, σύμφωνα με το Fox 4 News Dallas-Fort Worth.

Δυστυχώς, οι φόβοι της μητέρας επιβεβαιώθηκαν όταν η πρώην σύζυγος του 42χρονου επικοινώνησε μαζί της και είπε ότι εκείνος σκότωσε την κόρη της και την έχει θάψει στην αυλή από το σπίτι του.

Οι άνδρες της αστυνομίας του McKinney στο Τέξας πραγματοποίησαν επίσημη έρευνα στο σπίτι του Stevens στις 6 Νοεμβρίου και αυτό που βρήκαν τους σόκαρε. Η κουζίνα του σπιτιού ήταν «απομονωμένη» από το υπόλοιπο σπίτι καθώς στην είσοδο της είχε τοποθετηθεί γυψοσανίδα.

Όταν οι αστυνομικοί έσπασαν τις γυψοσανίδες, βρήκαν το πτώμα της Heather Schwab τυλιγμένο σε «άφθονη ποσότητα πλαστικού περιτυλίγματος» και χωμένο μέσα σε ένα ψυγείο.

texas-nekri-ginaika-psigeio

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της 35χρονης. Σύμφωνα με την nypost, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα, ο Stevens τους είπε ότι η Schwab πέθανε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου. Τότε εκείνος την έβαλε στο ψυγείο επειδή δεν ήξερε τι άλλο να κάνει.

Όπως μετέδωσε το Fox 4 News Dallas-Fort Worth, ο 42χρονος είπε στους αστυνομικούς διάφορες ιστορίες για το τι συνέβη, ισχυριζόμενος ότι η Schwab πέθανε τρεις ημέρες αφότου έπεσε στο ντους και χτύπησε το κεφάλι της.

Ωστόσο, ο Stevens είχε πει διαφορετικά πράγματα στους αστυνομικούς τον Ιούνιο. Τότε είχε ισχυριστεί ότι η Schwab τον εγκατέλειψε και δεν ήξερε πού είχε πάει. Μάλιστα, όταν οι γείτονες τον ρώτησαν πού πήγε η Schwab, εκείνος τους είχε πει ότι η 35χρονη πέθανε από καρκίνο.

Ο Stevens κατηγορείται για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων, ενώ αναμένεται να τους απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες. Ο 42χρονος είναι γνωστός στις αρχές καθώς έχει μεγάλο ποινικό μητρώο που περιλαμβάνει επιθέσεις, κλοπές και κατηγορίες για ναρκωτικά.

Η αστυνομία είχε κληθεί στο σπίτι του τον Αύγουστο του 2022 για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Τότε κάποιος είχε τηλεφωνήσει στις αρχές και ειδοποίησε ότι ένας άνδρας ούρλιαζε ενώ μια γυναίκα κουνούσε ένα όπλο στον αέρα.

Μάλιστα ο Stevens φέρεται να έχει απειλήσει ότι θα σκοτώσει την κόρη του και το αγέννητο μωρό της, όταν εκείνη του τηλεφώνησε για να του πει ότι θα γίνει παππούς.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση τόσο από από την κόρη του Stevens όσο και από την πρώην του, που ζουν πλέον στην Οκλαχόμα. Η κόρη του 42χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν μίλησε με τον πατέρα της του είπε ότι «θα έπρεπε να προσέχει τι λέει γιατί ήξερε ότι η φίλη του [Schwab] είχε εξαφανιστεί».

«Αα, πιστεύεις ότι εγώ τη σκότωσα;» φέρεται να απάντησε τότε ο Stevens, πριν κάνει μια σειρά από παράξενες ερωτήσεις σχετικά με το τι γνώριζε για τις πράξεις του. Η πρώην σύζυγός του και η κόρη του είπαν επίσης στην αστυνομία ότι ο 42χρονος είχε ψάξει τις ποινές για την απόκρυψη ενός πτώματος και πίστευε ότι θα εξέτιε μόνο πέντε χρόνια στη φυλακή.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση