HomeHL-GreeceΡαγδαία αλλαγή του καιρού: Έρχονται θυελλώδεις βοριάδες, χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Έρχονται θυελλώδεις βοριάδες, χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές

Ποιες είναι οι προβλέψεις για την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς προβλήματα αναμένεται να κυλήσει το επόμενο διάστημα ο καιρός σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο θα έρθει σύντομη αλλά αισθητή μεταβολή του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις βοριάδες που θα έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας.

Παράλληλα, δεν θα λείψουν οι σύντομες βροχές, αλλά και κάποιες χιονοπτώσεις σε πιο ορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα την Κυριακή θα σταματήσουν και την ερχόμενη εβδομάδα η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την μετεωρολόγο της ΕΡΤ, αύριο Τετάρτη (15/11) περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές από το βράδυ στη βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 22 βαθμούς, έως 25 στα υπόλοιπα.

Στην Αττική αναμένουμε ηλιοφάνεια με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί έως 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 21 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως στα νότια

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 και στην Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές κυρίως στην ανατολική χώρα και ιδιαίτερα στην Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ, θα ρίξουν λίγο τη θερμοκρασία.

newsbomb.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση