HomeHL-9Μαραθώνιος: Η ηλικιωμένη που εμψύχωνε όλους τους δρομείς «σα να ήταν παιδιά της» – Δείτε βίντεο

Μαραθώνιος: Η ηλικιωμένη που εμψύχωνε όλους τους δρομείς «σα να ήταν παιδιά της» – Δείτε βίντεο

Ένα από τα πιο viral βίντεο του Μαραθωνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλα στιγμιότυπα ήταν εκείνα που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του ιστορικού 40ού Μαραθωνίου της Αθήνας την Κυριακής. Οικογένειες με παιδιά, άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένοι βίωσαν τη χαρά της συμμετοχής σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αθλητισμού που γίνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Ένα από τα πιο viral βίντεο του Μαραθωνίου όμως δεν είχε να κάνει με κάποιον δρομέα, αλλά με έναν θεατή. Για την ακρίβεια μια ηληκιωμένη γυναίκα που σε ένα σημείο της διαδρομής, πάνω στη Μεσογείων λίγο μετά τη γέφυρα της Κατεχάκη, χειροκροτούσε και επεφημούσε όλον τον κόσμο που πλησίαζε σιγά-σιγά προς τον τερματισμό δίνοντας τους δύναμη με το χαμόγελο και την ενέργειά της. «Λες και ήταν όλοι τους παιδιά της..», γράφει ο φωτογράφος Γιώργος Μασχαλίδης που απαθανάτισε την όμορφη στιγμή και την ανάρτησε στα social media.

@giwrgosmasx Λες και ήταν όλοι παιδιά της… 🤍 #athensmarathon #marathon #athensmarathon #fyp ♬ original sound – George Maschalidis

Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral συγκεντρώντας σχεδόν 330.000 προβολές, 60.000 likes και 300 σχόλια. Στα σχόλια μάλιστα εκτός από εκείνους που σχολιάζουν την όμορφη κίνησης της ηλικιωμένης, υπάρχουν κάποιοι που την αναγνώρισαν καθώς ένας λογαριασμός σχολίασε «αυτή είναι η σπιτονοικοκυρά μου, θα της το δείξω να χαρεί!»

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση