HomeHL-9Δεν παραδίδουν την έδρα Τσακαλώτος και Πέρκα

Δεν παραδίδουν την έδρα Τσακαλώτος και Πέρκα

Κλιμακώνεται η κόντρα με Κασσελάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν παραδίδουν την έδρα τους οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα, αναφέρουν πηγές από την Ομπρέλα, μετά το τελεσίγραφο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πηγές οι δύο βουλευτές της Ομπρέλας, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πέτη Πέρκα, δεν προτίθενται να παραδώσουν την έδρα τους. Εχουν παραιτηθεί από το κόμμα και δεν τους δεσμεύει το κατασταστικό, υποστηρίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το απόγευμα σήμερα, κατά τη διάρκεια της δραματικής δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η Ομπρέλα με κείμενό της ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος.

Ακολούθως, πηγές ανέφεραν ότι οι δύο βουλευτές της Ομπρέλας τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα αύριο, θα στείλουν επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή τους.

Κατόπιν αυτών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής και έστειλε νέο τελεσίγραφο ζητώντας από τους Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα να παραδώσουν την έδρα τους και το ίδιο ζήτησε και για τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου ο οποίος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση