HomeHL-GreeceΕύη Βατίδου: Δίωξη για κακούργημα αντιμετωπίζει το πρώην μοντέλο

Εύη Βατίδου: Δίωξη για κακούργημα αντιμετωπίζει το πρώην μοντέλο

Θα κρατείται μέχρι να απολογηθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα άσκησε η εισαγγελία σε βάρος της Εύης Βατίδου αφότου φέρεται να καταδίωξε και να χτύπησε μοτοσικλέτα στην οποία ανέβαιναν ένας 52χρονος και μια 57χρονη η οποία και τραυματίστηκε.

Μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος της η 46χρονη οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο έχει δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, την οποία και έλαβε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι να απολογηθεί θα κρατείται στο ΑΤ Γλυφάδας.

Το χρονικό

Το επεισόδιο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα όταν οι δύο επιβάτες της μηχανής, ένας 59χρονος και μία 57χρονη, της έσπασαν κάτω από αδιευκρίνιστες τον καθρέπτη του αυτοκινήτου της.

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα, ενώ στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτήσιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύη Βατίδου κρατείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση