HomeΕΛΛΑΔΑ«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφιερώνει στη μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφιερώνει στη μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου

Δύο δράσεις στη μνήμη της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», τιμά τη μνήμη της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Μαίρης Χρονοπούλου, με δύο δράσεις.

Τη «Φροντίδα των Παιδιών και Νέων ‘‘Μαίρη Χρονοπούλου’’» και Το Βραβείο «Μαίρη Χρονοπούλου»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, στήριζε έμπρακτα και ενεργά τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ιδιαίτερα όλα τα παιδιά και τους νέους, μέσω της δράσης «Φροντίδα των Παιδιών και Νέων». Στο πλαίσιο αυτό, παραχώρησε διαμέρισμα της στον Οργανισμό, στο οποίο πρόλαβε να δει και δύο ενήλικα κορίτσια που διέμεναν σε αυτό, να ολοκληρώνουν τις σπουδές τους.

«Φροντίδα των Παιδιών και Νέων ‘‘Μαίρη Χρονοπούλου’’»

Η «Φροντίδα των Παιδιών και Νέων ‘‘Μαίρη Χρονοπούλου’’» είναι η δράση που στηρίζει ολιστικά όλα τα ενήλικα παιδιά, είτε πρόκειται για παιδιά που έχουν μεγαλώσει στα Σπίτια του Οργανισμού, είτε για παιδιά που βρέθηκαν αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις και δεν είχαν υποστηρικτικό δίκτυο για να τα βοηθήσει να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Παρέχεται υποστήριξη, υλική καθώς και συναισθηματική, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της νέας τους καθημερινότητας. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με:

Διαμονή σε ασφαλές περιβάλλον -σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα που προέρχονται από δωρεές.

Οικονομική στήριξη

Στήριξη με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση λαμβάνοντας πάντα υπόψη την κλίση και επιθυμία του κάθε παιδιού

Συναισθηματική και συμβουλευτική υποστήριξη

Κάλυψη κάθε ανάγκης κατά τη διάρκεια των σπουδών κάθε παιδιού πανελλαδικά

Τα ενήλικα παιδιά αποτελούν πάντα πρότυπο για τα ανήλικα αδέρφια τους, και μέσω αυτού μαθαίνουν να παλεύουν μέχρι να επιτύχουν τους στόχους τους, και για αυτό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε τους νέα προσπάθεια.

Βραβείο «Μαίρη Χρονοπούλου»

Στη μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου, καθιερώνεται και ένα βραβείο, σαν αυτό που είχε λάβει και η ίδια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ένα αγαλματάκι.

Το βραβείο αυτό θα απονέμετε σε νέους που παρά τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, κατάφεραν με τη βοήθεια του «Χαμόγελου», να τις ξεπεράσουν με αξιοπρέπεια, να σπουδάσουν, να εργαστούν και μέχρι την πλήρη ενδυνάμωσή και αυτονομία τους.

Σήμερα, Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 11:00π.μ., στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε Τρισάγιο -με όσους την αγαπούσαν πραγματικά.

Πληροφορίες από την απογραφή των αντικειμένων του σπιτιού εδώ: https://docs.google.com/document/d/1prD8nt7QO12rIEFTeMR29tIjM5fTfjrp/edit?usp=sharing&ouid=112610539347455790054&rtpof=true&sd=true

Διαφήμιση
Διαφήμιση