HomeΚΟΣΜΟΣΣκότωσε την πρώην σύντροφό του – Η 17χρονη είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα έναν μήνα πριν

Σκότωσε την πρώην σύντροφό του – Η 17χρονη είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα έναν μήνα πριν

Η 17χρονη ζήτησε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της μέσω του Λυκείου Blacksburg

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια έφηβη από τη Βιρτζίνια πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε αυτή την εβδομάδα από τον πρώην φίλο της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε λίγες εβδομάδες αφότου ζήτησε περιοριστικά εναντίον του.

Η Serenity Hawley, από το Blacksburg, ήταν μόλις δύο μέρες πριν κλείσει τα 18, όταν ο πρώην φίλος της, Croney Monk, φέρεται να την πυροβόλησε στο στήθος πριν γυρίσει το όπλο στον εαυτό του την Τρίτη, είπε η συντετριμμένη οικογένειά της στο 10 News .

Τα πτώματα του πρώην ζευγαριού βρέθηκαν αργότερα στο αυτοκίνητο του Hawley σε ένα τοπικό γκαράζ, σύμφωνα με τους Roanoke Times .

Η 17χρονη ζήτησε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της μέσω του Λυκείου Blacksburg περίπου ένα μήνα πριν από την τραγωδία, παραπονούμενη ότι την παρενοχλούσε και την εκβίαζε, σύμφωνα με την οικογένειά της.

«Πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε να είχε αποτραπεί», είπε η μητέρα της, Χέδερ Γουόλντρον, στο ρεπορτάζ .

«Οι άνθρωποι σε ηγετικές θέσεις γνώριζαν ότι έχει ιστορία ή παρελθόν και νομίζω ότι αν είχε ληφθεί μέριμνα για αυτό, δεν θα ήμασταν εδώ», είπε η θλιμμένη μητέρα. «Ελπίζω απλώς ότι αυτό είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης για άλλους που θα μπορούσαν να βρεθούν σε αυτήν την κατάσταση. Και ελπίζω ότι αυτό θα αποτρέψει κάποιον άλλο, έναν άλλο γονέα, από το να ζήσει αυτόν τον εφιάλτη».

Ο πατέρας της Hawley, John Hawley, είπε ότι η κόρη του εκφοβιζόταν από τον πρώην της – αλλά κυρίως το κράτησε μυστικό από την οικογένειά της.

«Δεν το ξέραμε αυτό. Δεν μας το είπε αυτό», περιέγραψε. «Αλλά μάθαμε σήμερα ότι, ναι, στους διαδρόμους περπατούσε μπροστά της και έκανε γνωστή την παρουσία του και απλώς έκανε διαφορετικά πράγματα. Ήταν συνεχώς στα social media. Την εκβίαζε, της έλεγε ότι θα έδειχνε αυτό και αυτό. Αυτά δεν είναι τα είδη των πραγμάτων που πρέπει να κάνουν τα παιδιά».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση