HomeHL-LifestyleDavide Renne: Νεκρός στα 46 του χρόνια ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Moschinο

Davide Renne: Νεκρός στα 46 του χρόνια ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Moschinο

Σοκ στην χώρα της μόδας από τον ξαφνικό θάνατο του 46χρονου  David Renne,  καλλιτεχνικού διευθυντή  του διάσημου οίκου Moschino

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο διάσημος οίκος ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός για την ξαφνική απώλεια του νέου μέλους, ο οποίος μόλις δέκα μέρες πριν είχε αναλάβει το ηνία του του ιταλικού luxury brand.

Με ανάρτησή του στο instagram ο καλλιτεχνικός οίκος αναφέρει:

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο που βιώνουμε αυτή τη δραματική στιγμή. Ο Davide ήταν μαζί μας μόνο για λίγες μέρες, όταν μία ξαφνική αρρώστια τον πήρε από εμάς πολύ σύντομα. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι συνέβη.

Με τον Davide, δουλεύαμε πάνω σε ένα φιλόδοξο σχέδιο, σε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για το μέλλον. Παρόλο που ήταν μαζί μας μόνο για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο Davide μπόρεσε αμέσως να κάνει τον εαυτό του αγαπητό και σεβαστό.

Σήμερα έχουμε μείνει με την ευθύνη να συνεχίσουμε αυτό που η φαντασία και η δημιουργικότητά του είχαν μόνο οραματιστεί. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του», ανέφερε ο Massimo Ferretti, Πρόεδρος της Aeffe SpA μέσω του επίσημου λογαριασμού του οίκου στο Instangram.

cnn.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση