HomeHL-9Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία πτώση αεροσκάφους στο Μάλεμε

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία πτώση αεροσκάφους στο Μάλεμε

Δείτε το βίντεο από τη συντριβή του αεροσκάφους στο Μάλεμε Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το MEGA έφερε στο «φως» της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται το μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη μερικά μέτρα μακριά από την αερολέσχη του Μάλεμε Χανίων, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να «χάσουν» τη ζωή τους.

Το χρονικό της μοιραίας πτώσης του αεροσκάφους – Οι δύο επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η πτήση ενός δικινητήριου σκάφους που ξεκίνησε από την Κωπαϊδα για να φτάσει πιθανόν στο Μάλεμε Χανίων και τελικά δεν είδε καθαρά τον αεροδιάδρομο στη αερολέσχη και έπεσε στη θάλασσα, 300 μέτρα μόλις από την ακτή.

Λιμενικό, ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Ναυαγοσώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο για να βοηθήσουν και να εντοπίσουν τους δύο επιβάτες. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι δεν πρόλαβε κανένας από τους δύο να αντιδράσει και να πέσει στη θάλασσα προτού την πτώση. Ο ναυαγοσώστης που έπεσε στη θάλασσα για να τους βρει, ήρθε αντιμέτωπος με την απόλυτη τραγωδία…

Οι δύο πιλότοι ήταν στη θάλασσα, δεμένοι στα καθίσματά τους με τραύματα στο πρόσωπο. Αμέσως τους ανέσυραν στη στεριά, ωστόσο ήταν πολύ αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Πρόκειται για τον πιλότο, τον Θεόδωρο Πάντο, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδας.

Θλίψη και για τον συνεπιβάτη του μοιραίου αεροσκάφους. Πρόκειται για τον Κώστα Καραμπίνη, ο οποίος ήταν οδηγός λεωφορείων και είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο αδικοχαμένος άνδρας είχε πάρει άδεια από την εργασία του για να μεταβεί στην Κωπαϊδα και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις στην Αερολέσχη του Μάλεμε.

Βίντεο ντοκουμέντο με το αεροσκάφος πριν από την πτώση

Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr. Στο βίντεο καταγράφεται το αεροσκάφος να πετάει σε πολύ χαμηλό ύψος την ώρα που πλησίαζε προς τον αεροδιάδρομο στο Μάλεμε.

newsbomb.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση