HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται οι διαδοχικές συναντήσεις ενημέρωσης και προετοιμασίας του Αλέξη Καλοκαιρινού

Συνεχίζονται οι διαδοχικές συναντήσεις ενημέρωσης και προετοιμασίας του Αλέξη Καλοκαιρινού

Θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης, κοινωνικής πολιτικής, παιδείας και η ΔΕΠΑΝΑΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σταθερό ρυθμό συνεχίζονται οι ενημερωτικές συναντήσεις του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τους Αντιδημάρχους Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη – Σκαλίδη, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς καθώς και Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλλα Καλογεράκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη, καθώς και στελέχη των Δημοτικών Υπηρεσιών.

«Με μεθοδικότητα και συνέπεια συνεχίζεται η ενημέρωση και η προετοιμασία μας, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής την 1η Ιανουαρίου» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Μέσα από γόνιμες συναντήσεις συνεργασίας εμβαθύνουμε στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, εστιάζουμε σε εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις, καλλιεργώντας προϋποθέσεις αντιμετώπισής τους.».

Παράλληλα, ο Αλέξης Καλοκαιρινός παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό το πρωί της Παρασκευής 10/11, στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της ΥΠΕ Κρήτης, με θέμα «Δίπλα στους ευάλωτους της κοινότητας: “Κινητές” παρεμβάσεις υποστήριξης», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Οδυσσέας Ελύτης» του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με Αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών Οργανισμών, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και εκπροσώπους φορέων και αρχών, συνεχίζονται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση