HomeHL-9Στη Σητεία έφτασε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης μετά από υπερπροσπάθεια 250 μιλίων – Βίντεο

Στη Σητεία έφτασε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης μετά από υπερπροσπάθεια 250 μιλίων – Βίντεο

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και η Σητεία τον υποδέχεται θριαμβευτικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα το μεσημέρι, η Σητεία υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό τον παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, που έφτασε στον τελευταίο σταθμό της περιπέτειας. Ο Ταϊγανίδης, κολυμπώντας απόσταση 250 χιλιομέτρων σε ανοικτή θάλασσα, ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα Χανιά στις 1 Νοεμβρίου και ολοκλήρωσε το μεγάλο αυτό εγχείρημα στη Σητεία.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης αποτελεί όχι μόνο έναν αθλητή υψηλών επιδόσεων αλλά και ένα παράδειγμα πραγμάτων που μπορούν να επιτευχθούν με ανθρώπινη αντοχή, αποφασιστικότητα και αγάπη. Οι εκατοντάδες θεατές και φίλοι του αθλητή που συγκεντρώθηκαν στη Σητεία, μαζί με πολλά παιδιά, χειροκρότησαν τον ηρωικό κολυμβητή καθώς ακολουθούσε με προσοχή τα τελευταία μέτρα του ταξιδιού του, κρατώντας περήφανα μια ελληνική σημαία.

Ο Δήμαρχος Σητείας, κ. Γιώργος Ζερβάκης, προσφέρει τιμητική πλακέτα του Δήμου στον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη για την αξιοθαύμαστη επίτευξή του. Η προσπάθειά του αποτελεί όχι μόνο μια επιτυχημένη αθλητική επίδοση, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης προς την κοινότητα.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση