HomeHL-9Στέφανος Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει αμέσως τον Αδωνι Γεωργιάδη, «υπάρχουν όρια»

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει αμέσως τον Αδωνι Γεωργιάδη, «υπάρχουν όρια»

Μείζον πολιτικό ζήτημα χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του υπουργού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι από τις πιο κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις που έχουν γίνει στην πολιτική Ιστορία του τόπου». Οι αντιδράσεις και τι απαντά ο Αδ. Γεωργιάδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αποπομπή του Αδωνι Γεωργιάδη από την κυβέρνηση ζητά με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Τονίζει μεταξύ άλλων ότι οι δηλώσεις του για τα Τέμπη είναι από τις πιο κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις που έχουν γίνει στην πολιτική Ιστορία του τόπου.

Ειδικότερα, ο Στ. Κασσελάκης επισημαίνει: «Υπάρχουν όρια.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι μόνο όσοι ζουν στο μικρόκοσμό τους ενδιαφέρονται σήμερα για τα Τέμπη, είναι από τις πιο κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις που έχουν γίνει στην πολιτική Ιστορία του τόπου μας.

Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων. Προσβάλλει τους τραυματίες και τους διασωθέντες που ζουν με τον εφιάλτη της ανάμνησης, πολλοί από αυτούς με ψυχοτραύματα.

Προσβάλλει τους συγγενείς των θυμάτων που ξυπνούν καθημερινά με το δράμα της απώλειας, συνδυασμένο με την έλλειψη δικαίωσης και την εγκατάλειψη.

Προσβάλλει το σύνολο των Ελλήνων που παρουσιάζονται από τον Υπουργό ως ένας λαός χωρίς αισθήματα και αλληλεγγύη.

Η επίκληση του 41% δεν αποτελεί πλυντήριο ενόχων και αλαζόνων.

Η δήλωση Γεωργιάδη δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει αμέσως τον Άδωνι Γεωργιάδη από την κυβέρνησή του.

Διαφορετικά, προσυπογράφει τη δήλωσή του, ενστερνίζεται την ίδια αλαζονεία και πολιτική χυδαιότητα και δικαιώνει τον τίτλο του πρωθυπουργού μειωμένης συναισθηματικής νοημοσύνης. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Αδωνι Γεωργιάδη για «κυνισμό»
Σ

φοδρή επίθεση από την αντιπολίτευση στη δήλωση του Αδ. Γεωργιάδη για το δυστύχημα στα Τέμπη και τη δήλωσή του «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη».

Το ΠΑΣΟΚ σε σημερινή του ανακοίνωση σημειώνει: Μνημείο κυνισμού και αλαζονείας αποτελούν οι δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οι νεκροί στα Τέμπη «δεν απασχολούν» την κοινή γνώμη.

Με την ίδια κυνική λογική παρέκαμψαν την εγκληματική απουσία του κράτους και τις υπουργικές ευθύνες, όταν δολοφονούνταν ο Αντώνης Καρυώτης στο λιμάνι του Πειραιά και ο Μιχάλης Κατσούρης στη Νέα Φιλαδέλφεια από την επέλαση Κροατών χούλιγκαν.

Προφανώς δεν αναμένουμε ο κ. Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει και να στείλει σπίτι του τον Υπουργό του.

Εκείνος κρατά τη μπαγκέτα της αλαζονείας και της αμετροέπειας. Το απέδειξε όταν από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε έναν Πρόεδρο ανεξάρτητης αρχής για «προσωπική ατζέντα» επιχειρώντας ευθεία παρέμβαση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση