HomeΚΡΗΤΗΒοήθεια στα σχολεία του Παλαμά Καρδίτσας από τους δημοσιογράφους

Βοήθεια στα σχολεία του Παλαμά Καρδίτσας από τους δημοσιογράφους

Επίσκεψή στην πληγείσα από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες περιοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έμπρακτη απάντηση στα όσα βίωσαν συνάνθρωποί μας έδωσαν οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας με επίσκεψή τους στην πληγείσα από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες περιοχή της Θεσσαλίας.

Οι διοικήσεις της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων Συντακτών που την απαρτίζουν μεταξύ των οποίων ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ παρέδωσαν το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου υλικοτεχνικό εξοπλισμό στα τρία δημοτικά σχολεία του Παλαμά Καρδίτσας, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τη θεομηνία αρχές Σεπτεμβρίου.

Τις αντιπροσωπείες των διοικητικών συμβουλίων της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων Συντακτών, αλλά και των Ταμείων Τύπου και ΜΜΕ και του «Ξενοφώντα», υποδέχθηκε και συνόδευσε ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ενώ σε κάθε ένα από τα τρία δημοτικά σχολεία τους υποδέχθηκαν ανά περίπτωση διευθυντές, υποδιευθυντές και δάσκαλοι.

Στα τρία δημοτικά δόθηκαν σταθεροί και φορητοί υπολογιστές, βιβλία, αθλητικό υλικό και είδη ανάγκης που ζητήθηκαν από τα ίδια τα σχολεία, καθώς και φαρμακευτικό υλικό από τον ΕΔΟΕΑΠ. Ο εξοπλισμός ήταν προσφορά των Ενώσεων Συντακτών των Ταμείων και του ΕΚΠΑ.

Με τη συμβολική, αλλά και ουσιαστική αυτή στήριξη της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων Συντακτών ολοκληρώθηκε η παρουσία τους στη Θεσσαλία μετά και τη συνεδρίαση του Διοικητικού και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ στη Λάρισα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, καθώς και τις συναντήσεις των διοικητικών συμβουλίων Ομοσπονδίας, Ενώσεων και Ταμείων και τη συνάντησή τους με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας Δημήτρη Γαλαμάτη.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Κυριάκο Κορτέση και από τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ, Μιχάλη Μαστή και Νέλλη Κατσαμά.

-2-

Το ΤΕΑΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Θανάσης Μπαμπανέβας, ο αντιπρόεδρος και έφορος της ΠΟΕΣΥ Κώστας Βασιλάκης και ο γενικός γραμματέας Κώστας Θεοδωρόπουλος.

palamas-2

Στη φωτογραφίa η αντιπροσωπεία ΕΣΗΕΠΗΝ – ΤΕΑΣ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαστής, Κυριάκος Κορτέσης, Θανάσης Μπαμπανέβας, Κώστας Βασιλάκης, Νέλλη Κατσαμά με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Σωτήρη Τριανταφύλλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση