HomeHL-9Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΛΜΕ για το θάνατο του 17χρονου Γιώργου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΛΜΕ για το θάνατο του 17χρονου Γιώργου

Έχασε τη μάχη με το θάνατο, μετά από πολυήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια του μαθητή μας Γιώργου Παρασύρη που έχασε τη μάχη με το θάνατο, μετά από πολυήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η συγκλονιστική είδηση του απρόσμενου και άδικου θανάτου διαπερνά, με αίσθημα ρίγους και συγκίνησης, την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας, αλλά και τη σχολική του ΓΕΛ Γαζίου, όπου φοιτούσε ο άτυχος νέος, αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του πόνου.

Το μαύρο πέπλο του θανάτου σκέπασε το νεαρό Γιώργο, πριν προλάβει να ανοίξει τα φτερά του και του έκοψε αναπάντεχα το νήμα της ζωής, αφήνοντας ανείπωτο πόνο στους χαροκαμένους γονείς, τα αδέλφια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου -εκφράζοντας το συλλογικό αίσθημα της θλίψης όλων των εκπαιδευτικών και , κυρίως, των συναδέλφων που στάθηκαν στο πλευρό του αδικοχαμένου Γιώργου ως δάσκαλοι και παιδαγωγοί του στο ΓΕΛ Γαζίου- εύχεται από καρδιάς στους γονείς και όλους του οικείους του καλή δύναμη αυτή τη δύσκολη στιγμή του οριστικού αποχαιρετισμού.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση