HomeHL1-WorldΗΠΑ: 23χρονος αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του – Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα

ΗΠΑ: 23χρονος αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του – Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα

Ο 23χρονος πέταξε το κεφάλι της γιαγιάς του σε ακτή ποταμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση του αποκεφαλισμού μιας 64χρονης γυναίκας στην περιοχή Σάντα Ρόσα από τον ίδιο της τον εγγονό.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για ανθρωποκτονία σε διαμέρισμα. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν την αποκεφαλισμένη σορό της 64χρονης Έλβια Λόπεζ-Αρόγιο.

Οι υποψίες στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον 23χρονο εγγονό της Λουίς Γκουστάβο Αρόγιο-Λόπεζ ο οποίος έμενε μαζί με την 63χρονη γιαγιά του και βρισκόταν υπό επιτήρηση μετά την πρόσφατη αποφυλάκισή του για επίθεση με όπλο και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 23χρονος αφού επιτέθηκε και σκότωσε την γιαγιά του, στη συνέχεια την αποκεφάλισε και τελικά έφυγε απο το διαμέρισμα με το κεφάλι της γυναίκας στα χέρια.

Κατά την ίδια ενημέρωση στο διαμέρισμα βρέθηκαν αρκετά όπλα τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο από αυτά ήταν το όργαν του εγκλήματος.

Ο 23χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου όταν τον είδε αστυνομικός στο Σαν Φρανσίσκο βάσει της ενημέρωσης που είχε προηγηθεί για τον εντοπισμό του.

Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 23χρονου σε ακτή ποταμού.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο το κίνητρο του 23χρονου εγγονού που οδήγησε στην άγρια δολοφονία της γιαγιάς του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση