HomeHL-HealthH Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και ο Ντίπακ Τσόπρα προωθούν τη θεραπευτική ιππασία

H Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και ο Ντίπακ Τσόπρα προωθούν τη θεραπευτική ιππασία

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκστρατεία θα διατεθούν στο Ίδρυμα Chopra και σε κέντρα ιπποθεραπείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκστρατεία θα διατεθούν στο Ίδρυμα Chopra και σε κέντρα ιπποθεραπείας.

Η σχεδιάστρια μόδας Στέλα ΜακΚάρτνεϊ ένωσε τις δυνάμεις της με το Ίδρυμα Τσόπρα (The Chopra Foundation Institute) για τη δημιουργία εκπαιδευτικής πλατφόρμας που προωθεί τη θεραπευτική ιππασία.

Με πηγή έμπνευσης την καμπάνια του brand χειμώνα 2023 «Horse Power», η νέα πρωτοβουλία – συνεργασία της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και του Ντίπακ Τσόπρα, γκουρού του ευ ζην έχει στόχο την ανάδειξη της θεραπευτικής δύναμης των αλόγων μέσα από τη θεραπευτική ιππασία.

Μέσω της πλατφόρμας προμήθειας, η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας και ο Ινδο-Αμερικανός συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας στοχεύουν να διαδώσουν τις αφηγήσεις κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο που ασχολούνται με την ιπποθεραπεία και να προσφέρουν γνώσεις από επαγγελματίες θεραπευτές.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκστρατεία θα διατεθούν στο Ίδρυμα Chopra και σε κέντρα ιπποθεραπείας.

«Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοήθειας μερικές φορές και θέλω να ευαισθητοποιήσω τους ανθρώπους για τα οφέλη της θεραπείας με άλογα και να τους συνδέσω με αυτήν. Ήξερα ότι ο Ντίπακ Τσόπρα και το απίστευτο ίδρυμά του είναι οι τέλειοι συνεργάτες για να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα στον κόσμο» ανέφερε η σχεδιάστρια μόδας.

Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ είναι Βρετανή σχεδιάστρια μόδας. Κόρη του πρώην μέλους των Beatles, Sir Paul McCartney και της Αμερικανίδας φωτογράφου και ακτιβίστριας για τα δικαιώματα των ζώων, Linda McCartney, η Stella είναι περισσότερο γνωστή για το μίσος της για τα δερμάτινα ρούχα.

Έλαβε το βραβείο VH1/Vogue Designer of the Year το 2000. Γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1971 στο Λονδίνο.

Η Στέλλα σχεδίασε το πρώτο της μπουφάν στην ηλικία των 13. Σπούδασε στο Κολέγιο Τέχνης και Σχεδιασμού του Central St. Martin. Είναι παντρεμένη με τον Alasdhair Willis από το 2003. Έχουν δύο γιους, τους Miller και Beckett και δύο κόρες, τις Reiley και Bailey.

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση