HomeΚΡΗΤΗΤα έργα ύδρευσης και η χρηματοδότηση τους στο επίκεντρο της συνάντησης Μπαριτάκη- Κουτουλάκη

Τα έργα ύδρευσης και η χρηματοδότηση τους στο επίκεντρο της συνάντησης Μπαριτάκη- Κουτουλάκη

Στόχςο η διαχείριση του νερού και η αντιμετώπιση του προβλήματος της ανομβρίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο επίκεντρο συνάντησης ανάμεσα στον εκλεγμένο Δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη και το Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, βρέθηκε το ζήτημα της ύδρευσης και των αναγκαίων υποδομών του Δήμου Βιάννου.

Στη διάρκεια της συζήτησης ανάμεσα στον κ. Μπαριτάκη και το συντοπίτη του Γενικό Γραμματέα, μιας και έλκει την καταγωγή του από την Έμπαρο, συζητήθηκαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν στον τομέα της ύδρευσης και όχι μόνο, ειδικά τώρα που η κλιματική κρίση, οδηγεί στην ανάγκη για την λήψη μέτρων, με στόχο τη διαχείριση του νερού και την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανομβρίας, που φαίνεται πως θα αποτελεί ζήτημα μέγιστης σημασίας για τα επόμενα χρόνια.

Όπως επισήμανε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπαριτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής πολιτικής εξέφρασε τη στήριξη του προς την προσπάθεια που θα καταβάλλει η νέα Δημοτική Αρχή και δεσμεύτηκε ότι θα χρηματοδοτήσει έργα στον τομέα της ύδρευσης, αλλά και σε άλλες παρεμβάσεις.

Τόνισε δε ότι η στήριξη του για τη χρηματοδότηση, τόσο από το ΠΔΕ του Υπουργείου, όσο και από το Ταμείο Ανάκαμψης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση