HomeHL-EconomyΥΠΑΝ: Τους 598 έφτασαν οι κωδικοί που συμμετέχουν στη “Μόνιμη Μείωση Τιμής”

ΥΠΑΝ: Τους 598 έφτασαν οι κωδικοί που συμμετέχουν στη “Μόνιμη Μείωση Τιμής”

 Εξυπηρετούν βασικές ανάγκες της καθημερινότητας των καταναλωτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον αρχικό στόχο των 500 κωδικών προϊόντων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία “Μόνιμη Μείωση Τιμής” ανακοίνωσε πως ξεπέρασε το υπουργείο Ανάπτυξης, αφού πλέον οι κωδικοί ανέρχονται σε 598 σε 30 κατηγορίες.

Η πρωτοβουλία “Μόνιμη Μείωση Τιμής” που έλαβε η κυβέρνηση και αφορά σημαντικά προϊόντα που εξυπηρετούν πολλαπλές και βασικές ανάγκες της καθημερινότητας των καταναλωτών, όχι μόνο βρίσκει ήδη πολύ μεγάλη ανταπόκριση αλλά και διευρύνεται μέρα με την ημέρα.

Ο αρχικός στόχος του Υπουργείου Ανάπτυξης για 500 κωδικούς στα ράφια των σούπερ μάρκετ με μείωση κατά 5% ή και παραπάνω για τουλάχιστον έξι μήνες, ξεπεράστηκε πολύ σύντομα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν συνολικά 598 κωδικοί σε 30 κατηγορίες προϊόντων, ενώ συμμετέχουν περίπου 50 εταιρείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην πρωτοβουλία που σκοπό έχει τη στήριξη όλων των νοικοκυριών που δοκιμάζονται από την εισαγόμενη κρίση πληθωρισμού και κυρίως όλων των ευάλωτων συμπολιτών μας. Παράλληλα, δηλώνει ότι στο πλαίσιο της δημιουργικής συνεργασίας με τις επιχειρήσεις του χώρου, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεύρυνση της λίστας των σχετικών προϊόντων.

news247.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση