HomeHL-9Μαλεβίζι: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Μαλεβίζι: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Πού, πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις γίνεται η διάθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον  ΔΟΚΑΠΠΑΜ στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί    διανομή    ειδών παντοπωλείου (αλεύρι,   ζάχαρη,   ρύζι,   φακές,   φασόλια,   φέτα   κ.ά)   και  ειδών   βασικής   υλικής συνδρομής (υγρό για πλύσιμο ρούχων, οδοντόβουρτσα, υγρό πιάτων, κ.ά) για όλους τους δικαιούχους του προγράμματος.

Ο κάθε δικαιούχος θα παραλάβει 2 κούτες με προϊόντα.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 06/11/2023 και την Τρίτη 07/11/2023 με προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας , ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και για να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης. Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση