HomeHL-GreeceΚιβωτός του Κόσμου: «Πρόκειται για σκευωρία» – Ξεσπά ο πατήρ Αντώνιος για την παραπομπή του σε δίκη

Κιβωτός του Κόσμου: «Πρόκειται για σκευωρία» – Ξεσπά ο πατήρ Αντώνιος για την παραπομπή του σε δίκη

Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντωνίου για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις εισήγήθηκε ο εισαγγελέας να παραπεμφθεί ο πατήρ Αντώνιος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων.

Ο πατέρας Αντώνιος μίλησε για την απόφαση παραπομπής του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA και ξέσπασε, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μείζονα σκευωρία.

«Υποστηρίζω και αποδεικνύω πως πρόκειται για μια μείζονα σκευωρία. Θα φανούν όλα στην πορεία και θα εκπλαγείτε. Θα κάνουμε υπόμνημα στο συμβούλιο αντικρούοντας την πρόταση. Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου και περιμένω το δικαστήριο για να φανεί η σκευωρία. Η πρεσβυτέρα και τα παιδιά μου είναι κοντά μου και είμαστε δεμένοι. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι αθώος», δήλωσε ο ιερέας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο εισαγγελέας μετά από αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας εισηγήθηκε την παραπομπή του πατέρα Αντωνίου σε δίκη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εισήγηση, από τη διαδικασία της ανάκρισης έχουν προκύψει επαρκείς ενδείξεις ενοχής του κατηγορουμένου, ώστε να παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, με βάση τις καταγγελίες δύο ανηλίκων, που φιλοξενούνταν σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

newsbomb.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση