HomeHL-LifestyleΚώστας Δόξας: Οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό μου ήταν αληθινές, λέει η πρώην σύζυγός του

Κώστας Δόξας: Οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό μου ήταν αληθινές, λέει η πρώην σύζυγός του

Σαν δυο ξένοι στο τελευταίο δικαστήριο το πρώην ζευγάρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα δικαστήρια λύνουν τις διαφορές τους τα τελευταία χρόνια, ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση Πρώτα εκείνη κατηγόρησε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό και με τη σειρά του, ο Κώστας Δόξας της έκανε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε δηλώσεις που έκανε στο «Πρωινό ΣουΣού» η Μαρία Δεληθανάση, σημείωσε ότι: «Είμαι καλά ψυχολογικά, συνεχίζω να εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη. Ειπώθηκαν ψεύδη μέσα στην δικαστική αίθουσα για τον ξυλοδαρμό μου, αλλά επιμένω στην αλήθεια που είπα από την πρώτη στιγμή, πως οι φωτογραφίες που δημοσίευσα είναι πραγματικές».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρώην ζευγάρι έδωσε το παρών στην Ευελπίδων στις 2 Νοεμβρίου, μαζί με τους δικηγόρους τους. Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου οι δύο πρώην σύζυγοι δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα.

Στο πλευρό του Κώστα Δόξα βρέθηκε ο αδερφός του, Άκης Δείξιμος, ενώ η Μαρία Δεληθανάση εμφανίστηκε με τον πατέρα της.

Σε δήλωσή του, ο Άκης Δείξιμος τόνισε πως η εν λόγω δικαστική διαμάχη έχει στοιχίσει στον αδερφό του, τόσο οικονομικά, όσο κι επαγγελματικά. «Όλα όσα ισχυρίζεται για τον ξυλοδαρμό είναι ψευδή και κατασκευασμένα» είπε χαρακτηριστικά.
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση