HomeΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΣοκαριστικό βίντεο: Τουρίστρια παρασύρεται από ορμητικά κύματα για μια σέλφι

Σοκαριστικό βίντεο: Τουρίστρια παρασύρεται από ορμητικά κύματα για μια σέλφι

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απερίσκεπτη τουρίστρια στη Βρετανία που έβγαζε selfie σε μια προβλήτα, παρασύρθηκε από ογκώδες κύμα στο Γιορκσάιρ, την ώρα που η χώρα πλήττεται από τη σφοδρή καταιγίδα Ciaran.

Μπορεί η βρετανική ακτοφυλακή, μετά τα δεκάδες κρούσματα που εντοπίστηκαν να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για μια φωτογραφία, να εξέδωσε προειδοποίηση πώς δεν αξίζει κάποιος να χάσει τη ζωή του για μια selfie αλλά η τουρίστρια φαίνεται πώς δεν πτοήθηκε…

Το βίντεο με την τουρίστρια να παρασύρεται από το μεγάλο κύμα

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαθανάτισε τη στιγμή που η νεαρή γυναίκα παρασύρεται από το κύμα.

@coffeemad74 the stupidity of some people baffles me. #respectnature #stupidpeople @Jess donnelly ♬ original sound – itsonlyme

Η γυναίκα αφού πέφτει κάτω καταφέρνει και σηκώνεται αμέσως και επιστρέφει σε ένα πιο ασφαλές σημείο.

Ο Steve Hart, ανώτερος αξιωματικός επιχειρήσεων είπε: «Η συμβουλή μας είναι εάν υπάρχει προειδοποίηση για καταιγίδα και εάν δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε, απλώς μείνετε μέσα. Δεν αξίζει να ρισκάρεις τη ζωή σου για μια φωτογραφία ή μια selfie, ούτε και τις ζωές των εθελοντών μας, οι οποίοι θα έπρεπε ενδεχομένως να βγουν έξω για να σώσουν και να σε βγάλουν από το νερό. Ο καιρός θα είναι κακός τις επόμενες δύο μέρες. Εάν δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε ή να πάτε κοντά στην ακτή, απλά μείνετε μέσα»

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο καταγράφονται πολλοί θάνατοι για μια selfie και ευτυχώς η απερίσκεπτη τουρίστρια δεν θα συμπεριληφθεί σε αυτόν τον θλιβερό απολογισμό.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση