HomeHL-PsilaΔημοσιογράφος του BBC έπεσε θύμα ληστείας σε ζωντανή μετάδοση

Δημοσιογράφος του BBC έπεσε θύμα ληστείας σε ζωντανή μετάδοση

Του έκλεψαν την τσάντα ενώ μετέδιδε το ρεπορτάζ του live από το Λονδίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ρεπόρτερ του BBC έπεσε θύμα κλοπής ενώ βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση και αποδείχτηκε ότι είναι «τέρας ψυχραιμίας».

Ο λόγος για τον Χάρι Λόου. Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου μετέδιδε το ρεπορτάζ του για την καταιγίδα Ciaran, που σαρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν είδε την τσάντα του να κάνει φτερά.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου χθες το βράδυ… η τσάντα μου κλάπηκε στα μισά του live μας», έγραψε o ίδιος στο X (πρώην Twitter). Την ανάρτησή του συνόδευσε με ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών με το ρεπορτάζ του και τη στιγμή που αντιλαμβάνεται την κλοπή on air.

Ειδικότερα, το βίντεο ξεκινά με την παρουσιάστρια από το στούντιο του BBC, που τον προλογίζει και του δίνει την «πάσα» για να παρουσιάσει το ρεπορτάζ του. Ο Λόου παρέχει ενημέρωση για τον καιρό και στη συνέχεια παίζει μία συνέντευξη με έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής.

Όταν αυτή ολοκληρώνεται, η κάμερα γυρίζει στον δημοσιογράφο και τότε επικρατεί σιγή για αρκετά δευτερόλεπτα. Ο Λόου δείχνει να παρατηρεί ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο διατηρεί την ψυχραιμία του και συνεχίζει να περιγράφει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση στους δρόμους.

Η ανάρτησή του

Αργότερα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος παρατηρούσε ένα άτομο να αρπάζει το σακίδιό του. Η κλοπή δεν απαθανατίστηκε από την κάμερα και ο Λόου δεν αποκάλυψε τι υπήρχε μέσα στην τσάντα, ούτε έδωσε πληροφορίες αν ο κλέφτης συνελήφθη.

Ωστόσο, πολλοί τον επαίνεσαν για τη διατήρηση της ψυχραιμίας του κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής στιγμής.

«Χάρι είσαι επαγγελματίας. Αυτό όμως είναι απαίσιο. Λυπάμαι πολύ που σου συνέβη», σχολίασε η συνάδελφος του στο BBC, Χόλι Κλέμενς.

«Μπράβο που συνέχισες το ρεπορτάζ σου», έγραψε ένας άλλος εντυπωσιασμένος τηλεθεατής. Ένας ακόμη σημείωσε: «Λυπάμαι που συνέβη αυτό. Αντέδρασες εξαιρετικά».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση