HomeHL-TOPΔύο αδέρφια πιάστηκαν στα… χέρια μέσα σε νεκροταφείο

Δύο αδέρφια πιάστηκαν στα… χέρια μέσα σε νεκροταφείο

Τεταμένες οι σχέσεις, αλληλομηνύσεις και συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τεταμένες είναι οι σχέσεις ανάμεσα σε δύο αδέρφια και τις οικογένειές τους σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου οι οποίοι δεν δίστασαν να πιαστούν στα… χέρια μέσα σε νεκροταφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν στο νεκροταφείο βρισκόταν ένας 41χρονος άνδρας με την 36χρονη σύζυγό του και τον 17χρονο γιο τους.

Τότε, ένα αυτοκίνητο μπαίνει μέσα στο νεκροταφείο στο οποίο επιβαίνουν ο 43χρονος αδερφός του με την 42χρονη σύζυγό του.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν άλλη τροπή καθώς ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στους δύο αδερφούς που έληξε με την σύλληψή τους και την παραμονή τους στα κρατητήρια Ηρακλείου.

Οι αλληλομηνύσεις και οι διαφορετικές καταθέσεις

Η κάθε οικογένεια και ο κάθε αδερφός καταθέτει στις αρχές την δική του οπτική ως προς αυτά που συνέβησαν μέσα στο νεκροταφείο.

Η μία πλευρά αναφέρει πως μόλις μπήκε το αυτοκίνητο επιχείρησε να τραυματίσει τον γιο τους ενώ στη συνέχεια υπήρξε και ξυλοδαρμός.

Η δεύτερη πλευρά αναφέρει πως δεν έγιναν έτσι  τα πράγματα και πως πρώτα δέχθηκαν επίθεση ενώ ανάμεσα στις αλληλομηνύσεις υπήρξε και αναφορά πως η μία επίθεση έγινε με τάβλα.

Μάλιστα, ο ένας αδερφός ανέφερε πως πήγε στο ΠΑΓΝΗ για πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεφε στο αστυνομικό τμήμα.

Το αποτέλεσμα ήταν τα δύο αδέρφια μαζί με την 42χρονη σύζυγο να συλλαμβάνονται και να καταθέτουν μηνύσεις ο ένας στον άλλον.

Την ίδια ώρα, αναζητείται ο γιος της πρώτης οικογένειες καθώς σε βάρος του υπάρχει κατάθεση για εξύβριση.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν με ιδιαίτερη προσοχή να αντιληφθούν τι ακριβώς έχει συμβεί ώστε να σχηματίσουν την ανάλογη δικογραφία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση