HomeHL-9Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον 54χρονο ελαιοχρωματιστή

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον 54χρονο ελαιοχρωματιστή

Εξήλθε της ΜΕΘ αλλά παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 54χρονος ελαιοχρωματιστής που κεραυνοβολήθηκε την περασμένη Πέμπτη και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Θριάσιου Νοσοκομείου στην Αθήνα, μετά από αγωνιώδη αναζήτηση κρεβατιού ΜΕΘ στην Κρήτη, εξήλθε της ΜΕΘ και παραμένει πλέον εκτός εντατικής, υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του, οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την ανάρρωσή του.

Ο 54χρονος έπεσε από ύψος κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στο Ατσαλένιο, στο Ηράκλειο επειδή κεραυνοβολήθηκε από γυμνό καλώδιο. Η πτώση του στο πεζοδρόμιο προκάλεσε σοβαρά τραύματα, επιδείνωσαν την υγεία του και απαιτούσαν άμεση αεροδιακομιδή στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Στο πλευρό του παραμένει ο αδερφός του που έχει ανακουφιστεί με την είδηση ότι ο 54χρονος έχει πλέον εξέλθει από τη ΜΕΘ, παρά την εξακρίβωση της σοβαρότητας της κατάστασής του. Οι γιατροί, που παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της κατάστασής του, παραμένουν προσεκτικά αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του.

Οι συγγενείς του 54χρονου ανέφεραν ότι η υποστήριξη και η συμπαράσταση που έχουν λάβει από την τοπική κοινότητα και τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου κ. Σ. Βοργιά έχουν προσφέρει μεγάλη παρηγοριά και δύναμη σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση