HomeHL-LifestyleΟι ημίγυμνοι Αυστραλοί πυροσβέστες επιστρέφουν, με 6 διαφορετικά ημερολόγια

Οι ημίγυμνοι Αυστραλοί πυροσβέστες επιστρέφουν, με 6 διαφορετικά ημερολόγια

Συνεχίζεται η παράδοση της φιλανθρωπικής δράσης τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Αυστραλοί πυροσβέστες συνεχίζουν την παράδοση με τη φιλανθρωπική δράση τους, μέσω του ημερολογίου που εκδίδουν εδώ και χρόνια, στο οποίο ποζάρουν ημίγυμνοι.

Για το 2024, οι Αυστραλοί πυροσβέστες ετοίμασαν έξι διαφορετικές εκδόσεις: με γάτες, σκύλους, άλογα, διάφορα άλλα ζώα, το «κλασικό» ημερολόγιο όπως και ένα με «ήρωες», το οποίο αποτελεί νέα προσθήκη.

pyrosbestes4

Πρόκειται μια παράδοση που ξεκίνησε το 1993, για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πλέον το ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών πωλείται σε 90 χώρες. Όλα αυτά τα χρόνια, οι δωρεές που έχουν γίνει μέσω αυτής της πρωτοβουλίες ξεπερνούν τα 3,4 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδα από το ημερολόγιο του 2024 θα διατεθούν μεταξύ άλλων σε νοσοκομείο για άγρια ζώα, αλλά και σε ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο.

Στις σελίδες των ημερολογίων για το 2024 φιλοξενούνται για πρώτη φορά δύο Αμερικανοί και ένας Καναδός πυροσβέστης.

«Ένας από τους στόχους μου ήταν να ποζάρω για το ημερολόγιο πριν κλείσω τα 30. Ξεκίνησε ως αστείο, γιατί πίστευα ότι ποτέ δεν θα ήμουν σε αρκετά καλή φόρμα όπως αυτοί που βλέπουμε στο ημερολόγιο. Έπειτα από 10 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, επικοινώνησα μαζί τους και προς μεγάλη μου έκπληξη, ήθελαν να με συμπεριλάβουν στο ημερολόγιό τους», δήλωσε ο Τζέικομπ Χάκερ, ένας από τους δύο Αμερικανούς πυροσβέστες που ποζάρουν φέτος στο ημερολόγιο.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και μια από τις μεγαλύτερες τιμές να είμαι Αμερικανός που εμφανίζεται στο ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών για καλό σκοπό», συμπλήρωσε.

lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση