HomePost ItΜε επιτυχία η ημερίδα «Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ελληνικού  Ανοικτού Πανεπιστημίου»

Με επιτυχία η ημερίδα «Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ελληνικού  Ανοικτού Πανεπιστημίου»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, η ημερίδα για το Έργο «Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ελληνικού  Ανοικτού Πανεπιστημίου»,  κωδικός ΟΠΣ(MIS) 5184594, με τίτλο: Η πρόταση για το νέο Στρατηγικό Σχέδιο του Ε.Α.Π., το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

eap_3

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και Επιστημονικό Υπεύθυνο του Έργου, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και Αναπληρωτή Επιστημονικό Υπεύθυνο του Έργου, Αναπληρωτή Καθηγητή Λεωνίδα Δουκάκη,  τον Αντιπρόεδρο Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητή Κωνσταντίνο Καραμάνη, και τον Αντιπρόεδρο Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητή Ιωάννη Συμπέθερο.  Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τους Κοσμήτορες των τεσσάρων Σχολών του Ιδρύματος.

eap_2

Στη συνέχεια έλαβαν τον λόγο οι εκπρόσωποι του αναδόχου, οι οποίοι παρουσίασαν την πρόταση για το Νέο Στρατηγικό Σχέδιο του ΕΑΠ και πώς αυτό διαμορφώνει το μελλοντικό όραμα σε ό,τι αφορά στις Σχολές με εισηγήτρια τη Δρ. Μαρίνα Μανιάτη, την πρόταση για το Περιβάλλον των Σχολών του ΕΑΠ, με έμφαση στα δυνατά και αδύνατα σημεία με εισηγητή το Δρ. Τηλέμαχο Μπούρτζη, καθώς και την πρόταση για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του ΕΑΠ και των Σχολών με εισηγητή το Δρ. Εμμανουήλ Νικολαΐδη. Επί των παρουσιάσεων, πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις και παρεμβάσεις Μελών ΔΕΠ και στελεχών του Ιδρύματος.

Τέλος, ο κ. Σεραφείμ Καραϊσκάκης, συνεργάτης του ΕΑΠ, παρουσίασε τα επόμενα βήματα για την οριστικοποίηση των σχεδίων του ΕΑΠ.

Το κλείσιμο της εκδήλωσης σηματοδοτήθηκε με ανοικτή συζήτηση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, δια ζώσης και ηλεκτρονικά, 302 άτομα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση