HomeHL-SportsΟΦΗ: Χωρίς τον Νίκο Χριστογεώργο κόντρα στον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Χωρίς τον Νίκο Χριστογεώργο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Νίκο Χριστογεώργο να μην προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μένοντας εκτός αποστολής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Χριστογεώργος έβγαλε εκ νέου μέρος της προπόνσης, αφού κρίθηκε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μένοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (30/10/2023) για την 9η αγωνιστική της  Superleague.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα απουσιάσει έτσι από έκτο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος για την ομάδα του ΟΦΗ, αφού τελευταία φορά αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0) την 3η αγωνιστική.

Από την άλλη κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μάρκο Μπάκιτς, που μπήκε προς το τέλος της εβδομάδας στις προπονήσεις.

Εκτός επίσης έμειναν και οι νεαροί Κουτεντάκης, Αποστολάκης, Σημανταράκης και Καλαφάτης, αλλά και ο τραυματίας Θεοδοσουλάκης.

Η προπόνηση περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Μπάουμαν, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάτζερ, Μπάκιτς, Ντικό, Φελίπε, Μοσκέρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση