HomeHL-GreeceΕπεισόδια σε Νέο Ηράκλειο και Εξάρχεια

Επεισόδια σε Νέο Ηράκλειο και Εξάρχεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επεισόδια εκδηλώθηκαν αρχικά στο Νέο Ηράκλειο και στη συνέχεια στα Εξάρχεια τις προηγούμενες ώρες, ενώ στην πρώτη περίπτωση τραυματίστηκε μία ανήλικη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Νέο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συναυλίας. Ομάδα ατόμων κινήθηκε εναντίον αστυνομικών και ακολούθησαν επεισόδια.

Σύμφωνα με καταγγελίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων η ανήλικη δέχθηκε επίθεση από άνδρες της ΟΠΚΕ, με συνέπεια τον τραυματισμό της. Η ανήλικη, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Λίγες ώρες αργότερα, ξέσπασαν επεισόδια στα Εξάρχεια, έπειτα από κάλεσμα για συγκέντρωση μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της ανήλικης από αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.

Τα επεισόδια στα Εξάρχεια ξέσπασαν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα και διήρκεσαν περίπου μία ώρα, ενώ στήθηκαν και οδοφράγματα.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση