HomeHL-SportsΟλυμπιακός: Τσεκάρεται η ετοιμότητα του Ροντινέι, λίγες αλλαγές με τον ΟΦΗ ο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Τσεκάρεται η ετοιμότητα του Ροντινέι, λίγες αλλαγές με τον ΟΦΗ ο Μαρτίνεθ

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ έχει αποκομίσει τραυματισμό από τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και υπάρχει μία αμφιβολία για το εάν θα είναι ΟΚ για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ροντινέι, ο έμπειρος και βασικός δεξιός μπακ, τραυματίστηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ, όπου η ομάδα του νίκησε με 2-1.

Μάλιστα έγινε αλλαγή λόγω του τραυματισμού του στο πόδι και ήταν ο παίκτης από τον οποίο προέκυψε το 2-0 για να μειώσουν μετά οι Άγγλοι στο σκορ.

Η ετοιμότητά του θα τσεκαριστεί και την Κυριακή και θα κριθεί εάν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει με τον ΟΦΗ. Αλλιώς θα ξεκινήσει ο Κίνι δεξιά ενώ αναφορικά με τις πιθανές αλλαγές θέση στην 11άδα διεκδικούν οι Μασούρας και Μπιελ.

Πολλές ή μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναφορικά με την 11άδα με την αγγλική ομάδα δεν αναμένεται να υπάρξουν.Απλά εκτός απροόπτου τώρα ο Μαρτίνεθ θα πάει σε διάταξη του 4-2-3-1 ή του 4-4-1-1.

Με τη Γουέστ Χαμ η διάταξη των Πειραιωτών είχε ως εξής: Πασχαλάκης – Ορτέγα, Ρέτσος, Πορόζο και Ροντινέι – Αλεξανδρόπουλος, Μαντί Καμαρά και Εσε – Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση