HomeHL-9Ένταση στα Χανιά: Αστυνομική επιχείρηση κατά ένοπλου άνδρα στην περιοχή του Αγίου Λουκά

Ένταση στα Χανιά: Αστυνομική επιχείρηση κατά ένοπλου άνδρα στην περιοχή του Αγίου Λουκά

Συνελήφθη ο δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η περιοχή γύρω από το νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στα Χανιά βρέθηκε σε συναγερμό το απόγευμα της Παρασκευής 27/10, καθώς πυροβολισμοί ανάγκασαν την αστυνομία να επέμβει. Κάτοικοι της περιοχής τρομοκρατήθηκαν μετά από τον εκτεταμένο διαπληκτισμό και τους πυροβολισμούς που ακολούθησαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο δράστης φέρεται να έχει κλειστεί σε ένα σπίτι στην περιοχή, με την αστυνομία να ψάχνει για πληροφορίες σχετικά με το ενδεχόμενο όπλου που κρατάει, με την καραμπίνα να αποτελεί το πιο πιθανό σενάριο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τον ύποπτο σε ένα στενό, με πληροφορίες να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 50 ετών. Με την παρέμβαση της αστυνομίας και την παρουσία ενός αυτοκινήτου ασφαλείας σε κοντινή απόσταση, ο ύποπτος συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Εν τω μεταξύ, η έρευνα στο σπίτι εξακολουθεί να διεξάγεται, καθώς οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια της έντασης που συνέβη στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Παραμένει σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα για την πλήρη διερεύνηση των στοιχείων που οδήγησαν σε αυτό το περιστατικό ένοπλης σύγκρουσης.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση