HomeHL-WorldΜακελειό στο Μέιν: Έρευνες ακόμη και με δύτες για τον εντοπισμό του δράστη

Μακελειό στο Μέιν: Έρευνες ακόμη και με δύτες για τον εντοπισμό του δράστη

Ο 40χρονος ύποπτος λέγεται ότι είναι “οπλισμένος και επικίνδυνος” και οι κάτοικοι εξακολουθούν να καλούνται να προφυλαχθούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη συνδρομή δυτών συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του μακελειού στο Μέιν, που πυροβόλησε και σκότωσε 18 ανθρώπους.

Για τρίτη ημέρα παραμένει ασύλληπτος ο δράστης του μακελειού στην πόλη Λιούιστον στο Μέιν, που άφησε πίσω του 18 νεκρούς και 13 τραυματίες.

Ο 40χρονος ύποπτος λέγεται ότι είναι “οπλισμένος και επικίνδυνος” και οι κάτοικοι εξακολουθούν να καλούνται να προφυλαχθούν.

Σε συνέντευξη Τύπου, η αστυνομία δήλωσε ότι δύτες ερευνούσαν το ποτάμι κοντά σε μια αποβάθρα σκαφών όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο του υπόπτου.

Ειδικές ομάδες του FBI πραγματοποίησαν έρευνες στην τελευταία γνωστή διεύθυνση που συνδέεται με τον Ρόμπερτ Καρντ, τον άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως ο ύποπτος για το μακελειό.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN, μόλις οι ομάδες SWAT του FBI εκκένωσαν το σπίτι, οι ερευνητές μπήκαν για να εκτελέσουν το ένταλμα έρευνας, αναζητώντας αντικείμενα όπως υπολογιστές, σημειώσεις, όπλα και οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να υποδεικνύει ότι υπήρχε σχέδιο για τους πυροβολισμούς.

Ο Καρντ, αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες για ανθρωποκτονία και θα πρέπει να θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος, δήλωσε η αστυνομία.

Παρόμοιας μορφής έρευνα πραγματοποιήθηκε και σε μια ακόμα τοποθεσία, ενώ έρευνα έγινε και στο αυτοκίνητο του Καρντ την Πέμπτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση