HomeHL-SportsΟ Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και στάθηκε στο τακτικό κομμάτι για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και στάθηκε στο τακτικό κομμάτι για το συγκεκριμένο ματς.

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ (2-1) ανήκει στο παρελθόν καθώς οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από τον ΟΦΗ (30/10, στις 21:30) για το πρωτάθλημα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στην «Cosmote TV» για το ερχόμενο παιχνίδι αλλά και τον τακτικό προσανατολισμό που αναμένεται να έχει η ομάδα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το αν σκοπεύει να παίξει ξανά με τρεις κεντρικούς μέσους την Δευτέρα:

«Νομίζω πως κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Είστε και εσείς πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και καταλαβαίνεται πως δεν μπορούμε να βάζουμε τα πράγματα σε «κουτάκια».

Ποτέ δεν μπορείς να πεις σε ένα παιχνίδι πως αν παίξω έτσι θα κερδίσω ή αν παίξω αλλιώς θα χάσω.

Δε νομίζω πως υπάρχουν τέτοιοι κανόνες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που πολλά πράγματα είναι σχετικά. Όλοι εμείς εδώ συμμετέχουμε σε μια διαδικασία.

Μια διαδικασία που παίρνει χρόνο, που απαιτεί πολύ δουλειά και που προσπαθούμε συνεχώς να ανταποκριθούμε για να βελτιωνόμαστε. Επομένως ανάλογα με τον αντίπαλο υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικό σύστημα.

Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να ανταποκρινόμαστε σε κάθε περίσταση, ανεξάρτητα από το σύστημα.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό είναι το σύστημα που μας ταιριάζει και με αυτό θα πάμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να υπηρετούμε την φιλοσοφία μας ανάλογα με τις συνθήκες κάθε φορά.

Ξαναλέω πως είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που εξελίσσεται».

Για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ«Σε ότι αφορά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι γιατί δεν το ξέρουμε. Κάποιοι είναι χτυπημένοι, κάποιοι είναι κουρασμένοι.

Το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ μπορεί να μας έχει γεμίσει ευτυχία, αλλά μας έχει κοστίσει πάρα πολύ σε ενέργεια, σε δύναμη, ψυχική αλλά και σωματική και πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε. Πρέπει να είμαστε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μια ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη, επιθετικά, αμυντικά, τακτικά. Πάντα είναι έτοιμοι να πιέσουν τον αντίπαλο. Μέσα στο γήπεδο τους έχουν κερδίσει 10 από τους 12 βαθμούς. Θα έχουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα. Καλή για εκείνους, κακή για εμάς.

Επομένως απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση από εμάς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα παίξουμε φέτος.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην χάσουμε στιγμή την συγκέντρωση μας. Θα χρειαστεί να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να έχουμε πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας.

Πρέπει να προσαρμοστούμε μέσα στο παιχνίδι γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε ταυτότητα, προσωπικότητα, χαρακτήρα και πίστη στην φιλοσοφία μας. Πιστεύουμε πάρα πολύ στους εαυτούς μας.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου και για την ομάδα μου γιατί σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουμε κατακτήσει την φιλοσοφία και τον χαρακτήρα που θέλουμε να έχουμε.

Είμαστε η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και αυτή που έχει δεχθεί τα λιγότερα. Πράγματα που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση