HomeHL-LifestyleΗ Taylor Swift μπήκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων

Η Taylor Swift μπήκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων

Θα σας ζαλίσουν τα μηδενικά στον λογαριασμό της…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 33χρονη Τέιλορ Σουίφτ μπήκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων μετά την επανακυκλοφορία του μουσικού της καταλόγου και την επική περιοδεία «Eras Tour», εν μέσω του ειδυλλίου με τον Travis Kelce, καθώς αποκαλύφθηκε η καθαρή της αξία.

Η Σουίφτ, 17 χρόνια μετά την έναρξη της καριέρας της, είναι πλέον η μεγαλύτερη σούπερ σταρ της μουσικής. Το «Bloomberg» ανέφερε ότι η Σουίφτ βλέπει πλέον πολλά μηδενικά στον λογαριασμό της, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η επιτυχία της πολυβραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας με την περιοδεία «Eras Tour», η οποία βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία, φαίνεται ότι εκτίναξε στα ύψη την καθαρή της αξία.

Το επίτευγμά της είναι ιδιαίτερα μνημειώδες, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα σε λίγους που έχουν επιτύχει το ορόσημο «μόνο μέσω της μουσικής και της ερμηνείας».

Το «Bloomberg» ανέφερε ότι οι 53 συναυλίες που έδωσε η καλλιτέχνιδα στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος «πρόσθεσαν 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της χώρας!». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η περιοδεία οδήγησε σε εκτεταμένα ταξίδια, πωλήσεις εισιτηρίων και ευκαιρίες merchandising για τις στρατιές των θαυμαστών της…

Το πρακτορείο σημειώνει ότι η ανάλυσή τους ήταν «συντηρητική», καθώς βασίζεται αυστηρά σε στοιχεία που είναι δημόσια γνωστά, όπως το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της, οι συμφωνίες streaming κ.λπ.

Η Swift ξεκίνησε την περιοδεία της «Eras Tour» στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάρτιο, μετά το διαβόητο φιάσκο της Ticketmaster τον περασμένο Νοέμβριο, που άφησε πολλούς «Swifties» χωρίς εισιτήρια και, αντίθετα, τα είδε να τα αρπάζουν οι μεταπωλητές.

Η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε εν μέσω του χάους, λέγοντας στους φανατικούς θαυμαστές της ότι ήταν εξίσου «εκνευρισμένη» με όλους τους άλλους.

Η περιοδεία προβλέπεται να αποφέρει στη σταρ το ιλιγγιώδες ποσό των 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο ποσό που έχει βγάλει ποτέ καλλιτέχνης από μία περιοδεία στην ιστορία, σύμφωνα με τη «Washington Post».

Ο τραπεζικός της λογαριασμός θα αυξηθεί κι άλλο, καθώς η ταινία «Eras Tour» βγήκε στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου, αφού συγκέντρωσε πάνω από 80 εκατ. δολάρια μόνο από τις προπωλήσεις. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει το ποσό των 130 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Η ταινία αποτέλεσε μια σημαντική επιτυχία για το AMC. Η Τέιλορ έκανε την ασυνήθιστη κίνηση να διαπραγματευτεί απευθείας με την αλυσίδα κινηματογράφων για να λειτουργήσει ως διανομέας της ταινίας της, παρακάμπτοντας τον συνήθη μεσάζοντα, αφού η ίδια και η οικογένειά της απογοητεύτηκαν από τις απαιτήσεις των διανομέων με τους οποίους είχε συνεργαστεί. Η AMC επεξεργάζεται, επίσης, συμβόλαια με αντίπαλες αλυσίδες κινηματογράφων για να τους επιτρέψει να προβάλουν επίσης την ταινία.

Η τραγουδίστρια του «Lover» ήταν απασχολημένη με την επαναηχογράφηση των πρώτων έξι άλμπουμ της μετά από μια διαμάχη με την παλιά της δισκογραφική εταιρεία Big Machine Records. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει τις επανεκτελέσεις των «Fearless» (2008), «Red» (2012), «Speak Now» (2010) και τώρα το αγαπημένο της άλμπουμ του 2014 με τίτλο «1989».

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση