HomeΚΡΗΤΗΠαραιτήθηκε ο υπηρεσιακός διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου

Παραιτήθηκε ο υπηρεσιακός διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου

Χωρίς τέλος τα προβλήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς τέλος τα προβλήματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο καθώς λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο υπηρεσιακός διοικητής του νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης έστειλε επιστολή παραίτησης.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, ο κ. Λυδάκης με έγγραφό του προς την 7η ΥΠΕ Κρήτης ανακοινώνει την παραίτησή του με αφορμή τις μετακινήσεις των παθολόγων γιατρών από το Βενιζέλειο σε άλλα νοσοκομεία του νησιού.

Ο ίδιος είχε και στο παρελθόν αντιδράσει στο μέτρο των μετακινήσεων παθολόγων από το Βενιζέλειο για την κάλυψη των θέσεων σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς με τον τρόπο αυτό προκαλούνταν τεράστια προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Λυδάκης κλήθηκε να επιλέξει έναν ακόμα γιατρό προκειμένου να μετακινηθεί στο Ρέθυμνο για την κάλυψη των θέσεων με τον ίδιον να προσφέρει τον εαυτό του για αυτή τη μετακίνηση.

Η επιστολή του ολοκληρώνεται με την κατάθεση της παραίτησής του τόσο από τη θέση του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και από την υπηρεσιακή διοίκηση του νοσοκομείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση