HomeHL-SportsΟλυμπιακός: Χωρίς οπαδούς κόντρα στον ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Χωρίς οπαδούς κόντρα στον ΟΦΗ

Με επίσημη ενημέρωση, η αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα (30/10, 19:30).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δίχως την παρουσία φιλάθλων του, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο.

Όπως ανακοινώθηκε, η αστυνομία απαγόρευσε τελικά την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν σχετικό αίτημα, ωστόσο οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν έδωσαν το «οκ» και τελικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έπειτα από εισήγηση της αστυνομίας, γνωστοποίησε ότι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο Ηράκλειο οι οπαδοί των Πειραιωτών.

Το ίδιο είχε συμβεί και με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, καθώς ούτε η Ένωση είχε τους οπαδούς της στο Ηράκλειο στην αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε: “την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30.10.2023 και ώρα 21:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση