HomeHL-9«Η ζωή μέσα από τα μάτια των αδέσποτων ζώων» – Ταινία μικρού μήκους

«Η ζωή μέσα από τα μάτια των αδέσποτων ζώων» – Ταινία μικρού μήκους

Από τον Δήμο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η ζωή μέσα από τα μάτια των αδέσπωτων ζώων» δημιούργησε ο δήμος Ηρακλείου, μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, την προστασία τους και την αποκατάστασή τους μέσω της υπεύθυνης «υιοθεσίας».

Πρόκειται για μία ταινία animation με πρωταγωνιστή έναν αδέσποτο σκύλο, που μας διηγείται τη ζωή του και τη διαδρομή του από το δρόμο, προς το Κυνοκομείο και από εκεί στην αγκαλιά μιας οικογένειας.


Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς μας αφορά όλους και οφείλουμε να το διαχειριστούμε με υπευθυνότητα και ευαισθησία για να πετύχουμε τη μείωση του αριθμού τους και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης με τα ζώα.

Ο Δήμος Ηρακλείου,  τόσο με το συγκεκριμένο φιλμάκι, όσο και με μία σειρά από άλλες δράσεις, στοχεύει στο να φέρει τους πολίτες πιο κοντά στο Κυνοκομείο Ηρακλείου και στην υπεύθυνη υιοθεσία ζώων.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Κυνοκομείου με πληροφορίες για τα ζώα προς υιοθεσία εδώ: http://animals.heraklion.gr/

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, αρμόδια για τα αδέσποτα,  Δέσποινα Ι. Συγγελάκη δήλωσε σχετικά: «Τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς μας απασχολούν  καθημερινά, καθώς πολύ συχνά τα βλέπουμε εγκαταλελειμμένα ή κακοποιημένα ζώα. Οι ευθύνες για την αύξηση του αριθμού των αδεσπότων ανήκουν και στους ιδιοκτήτες των δεσποζόμενων ζώων λόγω εγκατάλειψης ή έλλειψης στείρωσης.

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει κι ευαισθητοποιεί, ως οφείλει,  τους πολίτες για τη φροντίδα και την “υιοθεσία»  των αδέσποτων ενώ παράλληλα εργάζεται για τη μείωση του αριθμού τους. Είναι στο χέρι μας να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και ώριμα».

Η ταινία δημιουργήθηκε από τις εταιρίες Debrief (Στρατηγική Επικοινωνίας) ενώ η παραγωγή της ταινίας έγινε από την εταιρία Upon.

Διαφήμιση
Διαφήμιση