HomeHL-WorldΠόλεμος στο Ισραήλ – «Βόμβα» Μπαχτσελί: Αν χρειαστεί θα πάμε στη Γάζα, ευθύνη μας η προστασία της

Πόλεμος στο Ισραήλ – «Βόμβα» Μπαχτσελί: Αν χρειαστεί θα πάμε στη Γάζα, ευθύνη μας η προστασία της

«Ή θα επιτευχθεί εκεχειρία ή η Τουρκία θα λάβει υπόψιν της όλες τις πιθανότητες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αν χρειαστεί να πάμε στη Γάζα, κανένας να μην ανησυχεί» δήλωσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Εθνικιστκής Δράσης, προκαλώντας σοβαρό προβληματισμό στη διεθνή κοινότητα.

«Με τη βοήθεια του θεού, με τον θαυμασμό στο τέμενος του Αλ Ακσα ξέρουμε πολύ καλά να πηγαίνουμε οπουδήποτε χρειαστεί και αυτό πριν το ξημέρωμα» πρόσθεσε ο Τούρκος πολιτικός.

«Να μην πεθάνουν τα παιδιά, να μην πεθάνουν τα μωρά και οι γυναίκες. Να καταστραφούν οι τύραννοι, κατάρα στους σφαγείς. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα από την ισλαμική διάσκεψη, δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα από τη διάσκεψη Ειρήνης στο Κάιρο για τη Γάζα» συμπλήρωσε ο Μπαχτσελί.

«Τα Ισλαμικά κράτη παρακολουθούν ανήμπορα τον βομβαρδισμό της Γάζας. Αρα η προστασία της Γάζας είναι ευθύνη του τουρκικού λαού. Ή θα επιτευχθεί εκεχειρία και όλες οι πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι για τη λύση των δύο κρατών ή η Τουρκία θα λάβει υπόψιν της όλες τις πιθανότητες για την προστασία της Γάζας με τον πιο σκληρό, αποτελεσματικό και ανώτερο τρόπο» κατέληξε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση