HomeHL-SportsSuperleague η βαθμολογία: Εχασε το ποδόσφαιρο, νίκησαν οι Δικέφαλοι!

Superleague η βαθμολογία: Εχασε το ποδόσφαιρο, νίκησαν οι Δικέφαλοι!

Το... αιώνιο ντέρμπι του Φαλήρου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, η τύχη του θα κριθεί στα δικαστήρια και βαθμολογικά κερδισμένοι της αγωνιστικής είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το αιώνιο ντέρμπι του Φαλήρου κράτησε… ένα ημίχρονο και κάτι. Μέχρι την στιγμή που ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Μαντί Καμαρά (ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με τον Βαγιαννίδη) και ο Χουάνκαρ σωριάστηκε στο έδαφος από μια κροτίδα που έσκασε δίπλα του, την ώρα που έκανε προθέρμανση.

Όπως ήταν φυσικό ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το γήπεδο, καθώς ο Ισπανός έφυγε από το γήπεδο με το φορείο και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Για πολλές ώρες οι ειδήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Τελικά το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά για τραυματισμό και πλέον το… μέλλον του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και εβδομάδες όχι μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Δυστυχώς η καφρίλα δεν έδωσε το δικαίωμα στους «αιωνίους» να λύσουν τις διαφορές μόνο αγωνιστικά!

Η ΑΕΚ μετέτρεψε το αγχωμένο της ξεκίνημα, σε θριαμβευτικό φινάλε με το 3-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Το ματς είχε δύο πρόσωπα…

Μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν και σκόραρε ο Ελίασον, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και η ΑΕΚ δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ εξαιτίας του δοκαριού και του Στάνκοβιτς στις χαμένες ευκαιρίες του Καλτσά.

Η επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική, αφού με το… καλημέρα αποβλήθηκε ο Καστάνο και η Ένωση έπαιζε με αριθμητική υπεροχή.

Οπότε δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επιβληθεί και με δύο ακόμη γκολ από τον Μοχαμάντι και τον Τσούμπερ να κάνει και εύκολο και ευρύ το πέρασμα από την Τρίπολη.

One man show στην Τούμπα, εκεί όπου έλαμψε το άστρο του Μαγκομέντ Οζντόεφ!

Ο Ρώσος άσος του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που με δύο γκολ πήρε από το… χέρι τον Δικέφαλο και τον οδήγησε σε μια εύκολη επικράτηση επί του Ατρομήτου με 2-0.

Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίωρο με την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Όμως λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου ο Οζντόεφ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και όλα έγιναν πιο εύκολα για το τρίποντο.

Μια επιτυχία που σφραγίστηκε στην επανάληψη με ένα πανέμορφο ψαλιδάκι από τον ίδιο, ο οποίος… άγγιξε και το χατ τρικ αλλά τελικά το 3ο γκολ που πέτυχε δεν μέτρησε αφού η φάση ξεκίνησε ως οφσάιντ.

Στην Λαμία, με την Κηφισιά να είναι τυπικά γηπεδούχος, ο ΟΦΗ απέδειξε για άλλη μια φορά φέτος πως την δυναμική που έχει αναπτύξει στο «Γεντί Κουλέ» δεν μπορεί να την παρουσιάσει μακριά από την Κρήτη.

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για την ομάδα του Νταμπράουσκας.

Ουδέτερη έδρα, παιχνίδι κάτι σαν… κεκλεισμένων των θυρών, κόκκινη για τον αντίπαλο στο 38′ και κερδισμένο πέναλτι στο 88′. Τι άλλο να ζητήσουν οι Κρητικοί;

Κι όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης, η μαχητική Κηφισιά κυρίως λόγω Αναγνωστόπουλου που απέκρουσε στο φινάλε του πέναλτι του Φελίπε, κράτησε το μηδέν και πήρε έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Από την άλλη ο ΟΦΗ παραμένει στην 5η θέση, αλλά έχασε μια ευκαιρία να… σκαρφαλώσει ψηλότερα.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η)

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Παναιτωλικός – Βόλος 2-0
Άρης –Πανσερραϊκός 1-0
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-3
Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΔΙΑΚΟΠΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1. Ολυμπιακός 19
2. ΠΑΟΚ 17
3. ΑΕΚ 17
4. Παναθηναϊκός 16
5. ΟΦΗ 13
6. Λαμία 12
7. Αρης 11
8. Πανσερραϊκός 9
9. Αστέρας Τρίπολης 8
10. Κηφισιά 7
11. Παναιτωλικός 6
12. ΠΑΣ Γιάννινα 5
13. Ατρόμητος 3
14.Βόλος 2
*Πανσερραϊκός και Βόλος έχουν ματς λιγότερο.
* Η τύχη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα κριθεί στα δικαστήρια.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9Η)

Σάββατο 28 Οκτωβρίου
Βόλος – Κηφισιά (5.30μμ)
Ατρόμητος – Παναιτωλικός (8.00μμ)
Κυριακή 29 Οκτωβρίου
ΟΦΗ – Ολυμπιακός (4.00μμ)
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (5.30μμ)
Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (7.30μμ)
Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα (8.30μμ)
Δευτέρα 30 Οκτωβρίου
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (7.30μμ)

Διαφήμιση
Διαφήμιση