HomeHL-SportsΟ Βάλντας Νταμπράουσκας ζήτησε δημόσια αλλά κατ’ ιδίαν «συγνώμη» από τους φίλους της ομάδας

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ζήτησε δημόσια αλλά κατ’ ιδίαν «συγνώμη» από τους φίλους της ομάδας

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αρχικά ζήτησε on camera «συγνώμη» από τον κόσμο για την εικόνα του ΟΦΗ στη Λαμία και λίγο αργότερα έπραξε και κάτι ανάλογο σε συζητήσεις του με όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θέλοντας ν’ απαλύνει την απογοήτευση του κόσμου για την κακή εμφάνιση του ΟΦΗ κατευνθήκε προς την πλευρά που βρισκόταν ο κόσμος.

Τι ειπώθηκε μεταξύ των φιλάθλων και του τεχνικού του ΟΦΗ.

Σε μια πολύ ωραία κίνηση που έγινε μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με την Κηφισιά, ο Βάλντας Νταμπράουσκας κατευθύνθηκε προς την πλευρά που βρισκόνταν οι φίλαθλοι του με τον Λιθουανό τεχνικό πλησιάζοντας τον να λέει αρχικά: “Παιδιά, συγνώμη για την εμφάνιση”.

Οι φίλαθλοι απάντησαν στον Βάλντας Νταμπράουσκας λέγοντας του: “Τι πήγε λάθος Μίστερ; Είδαμε πολλές κακές πάσες, έφταιγε το γήπεδο”;

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας απάντησε “είναι άνθρωποι και οι παίκτες, δεν φταίει το γήπεδο όταν έχουμε τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια.

Υπάρχει η πίεση πως θέλουμε να μεγαλώνουμε” και όταν του έγινε η επισήμανση, από την πλευρά των φιλάθλων πως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος όσο ήταν το παιχνίδι 11 εναντίον 11 ο ίδιος έγνεψε καταφατικά.

Ο κόσμος του ΟΦΗ τον χειροκρότησε και μάλιστα του ζήτησαν να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να τους ευχαριστεί.

4002145-1

Δεν είχαμε κίνηση, αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Ντίκο και το πέναλτι του Φελίπε και πραγματικά η Κηφισιά άξιζε να πάρει τον βαθμό», είπε στην Cosmote TV.

Διαφήμιση
Διαφήμιση