HomeHL-SportsΚηφισιά-ΟΦΗ 0-0 -Video-

Κηφισιά-ΟΦΗ 0-0 -Video-

Ο Φελίπε κέρδισε πέναλτι στο 86 από τον Μποτία, το εκτέλεσε ο ίδιος και ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κηφισιά έπαιξε με δέκα παίκτες από το 36ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Ιπαλίμπο, ο ΟΦΗ κέρδισε πεναλτι στο 85-΄, αλλά ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος είπε “όχι” στον Λουίς Φελίπε και η τυπικά γηπεδούχος ομάδας στο γήπεδο της Λαμίας, κέρδισε τον βαθμό της ισοπαλίας, παρά την δυσμενή εξέλιξη του αγώνα.

Η κρητική ομάδα έφτασε τους 13 βαθμούς και δεν έχει σημειώσει νίκη εκτός του Ηρακλείου, στους 7 η Κηφισιά που χρησιμοποίησε ώς έδρα για δεύτερη φορά, το γήπεδο “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας και μετά την νίκη επί του Ατρομήτου, κέρδισε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κηφισιά και ΟΦΗ έπαιξαν αναγνωριστικά για τα πρώτα 15 λεπτά, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν την πρώτη τελική προσπάθεια με σουτ του Βαφέα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 13′ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, όταν ο Ντίκο έδωσε πάσα με προδιαγραφές…ασίστ στον Φελίπε, ο οποίος έκανε το πλασέ με το δεξί πόδι και αστόχησε.

Εφτά λεπτά αργότερα, η Κηφισιά απείλησε με τον Οζέγκοβιτς που τροφοδότησε τον Σάντος που έκανε το πλασέ και ο Μπάουμαν παραχώρησε κόρνερ. Ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου και ισοφάρισε τις ευκαιρίες της Κηφισιάς στο 29′.

Από την σέντρα του Αμπάντα ο Ντίκο “έπιασε” την κεφαλιά-“ψαράκι” και ανάγκασε τον Αναγνωστόπουλο να παραχωρήσει κόρνερ.

Στο 35′, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φελίπε δεν βρήκε στόχο και ένα λεπτό αργότερα (36′) σε διεκδίκηση της μπάλας στον χώρο του κέντρου, ο Ιπαλίμπο κλώτσησε τον Λάρσον και ο διαιτητής Βεγέτης απέβαλλε τον αμυντικό μέσο της Κηφισιάς, ενώ επιβεβαίωσε την αρχική απόφαση του ατο VAR.

Η αποβολή του Ιπαλίμπο με απευθείας κόκκινη έφερε αντίδραση από την  Κηφισιά η οποία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας στο ημίχρονο αναφέροντας: “Επειδή είμαστε νεοφώτιστοι, μέχρι πότε να κάνουμε υπομονή όταν μας στερείτε τη δυνατότητα να διεκδικούμε τη νίκη στο γήπεδο;

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!

Δεν αντέχουμε άλλο, κάθε αγωνιστική να ανεχόμαστε ανεπαρκείς διαιτησίες. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την άδικη κόκκινη, αλλά με όλες τις διαιτητικές συμπεριφορές που βιώνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, ο ΟΦΗ δημιούργησε μια ευκαιρία από την “γυριστή” κεφαλιά του Ντίκο, ο οποίος στην συνέχεια ζήτησε αλλαγή λόγω των ενοχλήσεων στην ωμοπλάτη του και αντικαταστάθηκε από τον Νέιρα, ενώ ο Νταμπράουσκας έκανε και δεύτερη αλλαγή, χρησιμοποιώντας τον Θοράρινσον.

Η Κηφσιά, παρά τις αλλαγές επιθετικού χαρακτήρα του ΟΦΗ, δεν απειλήθηκε και μπορεί να ήταν σε αμυντικό προσανατολισμό, λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος, αλλά προσπάθησε με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους.

Στο 81′ το σουτ εκτός περιοχής από τον Νέιρα, εξουδετέρωσε εύκολα ο Αναγνωστόπουλος.

Οι Κρητικοί ήταν… “φλύαροι” στην κυκλοφορία της μπάλας και είχαν πρόθεση να φτάσουν στο γκολ με…εξ’ επαφής προσπάθειες που είχαν ως αποτέλεσμα τις απομακρύνσεις της μπάλας από την άμυνα της Κηφισιάς.

Στο 86′, ο Μποτία υπέπεσε σε πέναλτι, μαρκάροντας αντικανονικά τον Φελίπε΄, η φάση ελέχθηκε στο VAR για οφσάιντ του επιθετικού του ΟΦΗ, χωρίς να αλλάξει η απόφαση.

Ο ίδιος ο Φελίπε ανέλαβε την εκτέλεση και ο Αναγνωστόπουλος έγινε το πρόσωπο του αγώνα, με την εξαιρετική απόκρουση της μπάλας στην δεξιά γωνία του.

Ο Φελίπε έδωσε το χέρι του στον τερματοφύλακα της Κηφισιάς.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο, Σναϊντερλάν (78′ Παπασάββας), Σάντος (78′ Τετέ), Ιλίεφ (46′ Τσάπαν), Μπιφούμα (65′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς (90′ Αγκμπεμιένου).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83′ Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Γκλάζερ, Αμπάντα (60′ Θοράρινσον), Ντίκο (60′ Nέιρα), Γκαγέγκος (70′ Ριέρα), Φελίπε, Τοράλ (70′ Μοσκέρα).

Διαφήμιση
Διαφήμιση