HomeHL-9Κόντρες Αυτοκινήτων στον ΒΟΑΚ: «Θεατές» κάτω από τη Γέφυρα Παπαναστασίου

Κόντρες Αυτοκινήτων στον ΒΟΑΚ: «Θεατές» κάτω από τη Γέφυρα Παπαναστασίου

Ανησυχία για ανεξέλεγκτη οδήγηση και τον κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι επικίνδυνες κόντρες αυτοκινήτων στον ΒΟΑΚ είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, με αποκορύφωμα πρόσφατο «αγώνα» να λαμβάνει χώρα κάτω από τη Γέφυρα Παπαναστασίου. Η συνεχιζόμενη τάση κάποιων οδηγών να διαπραγματεύονται τις ταχύτητες τους και να παραβλέπουν τους κανόνες ασφαλείας έχει προκαλέσει ανησυχία στο Ηράκλειο. Με ανάρτηση του ο Γιάννης Λιονάκης το αποδεικνύει περίτρανα.

ikona_viber_2023-10-21_20-29-27-082

Ο αγώνας, που έλαβε χώρα χθες το βράδυ, Σάββατο 21/10, εξελίχθηκε σε ένα «θέαμα» εξαιρετικά επικίνδυνο. Παρόλο που οι θεατές παρακολουθούσαν τον «αγώνα» ενθουσιασμένοι, η ανησυχία για τον κίνδυνο που εκτίθενται οι οδηγοί και οι θεατές είναι προφανής.

Το ερώτημα που απομένει αναπάντητο είναι εάν οι διοργανωτές θα αναλάβουν δράση για την αποτροπή τέτοιων επικίνδυνων εκδηλώσεων στο μέλλον.

Η ανάγκη για εποπτεία και εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας είναι επιτακτική, με τους υπεύθυνους και τους συμμετέχοντες να πρέπει να σταματήσουν την ανεύθυνη συμπεριφορά τους αμέσως, προτού τους οδηγήσει σε μοιραίες συνέπειες.

Ο αγώνας για ασφαλείς δρόμους και υπεύθυνη οδήγηση πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την τοπική κοινότητα. Η ανάρτηση του Γιάννη Λιονάκη στο facebook είναι η εξής:

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση